Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:59   Güncelleme : 13-11-2014 17:59

UYTAD başkanlığına Özkılıç seçildi

Uluslararası Yolcu Taşımacıları Derneği’nin (UYTAD) olağan genel kurulu yapıldı.

UYTAD başkanlığına Özkılıç seçildi

Uluslararası Yolcu Taşımacıları Derneği’nin (UYTAD) olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda tek liste ile seçime giren HunTur firma sahibi Erhan Özkılıç, oybirliği ile başkanlığa getirildi.

UYTAD genel kurul toplantısına TOF Başkanı Mustafa Yıldırım, TTDER Başkanı Sümer Yığcı ve Başkan Yardımcısı Mehmet Öksüz ile dernek üyeleri katıldı. Nusret Ertürk’ün Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulun kâtip üyeliğini Yusuf Erdoğan yaptı. Divan başkanlığına tek liste sunuldu ve başkan açık oylama yapılması için oylamaya sundu. Açık oylama oybirliği ile kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde dernek üyelerine hitaben bir konuşma yapan Erhan Özkılıç, yaşanan sorunları bildiklerini ve bu sorunların çözümü için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti. Özkılıç, “uluslararası yolcu taşımacılık sektörünün en büyük sorunu arasında gümrük kapılarındaki yüzde 25 doluluk oranı şartı gelmektedir. Bunun için sivil toplum örgütlerimiz ile lobi faaliyetlerimiz devam ediyor. Tüm sorunların çözümü için birlikte hareket edeceğiz” .

Derneğin yeni dönem yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Erhan Özkılıç. Yönetim kurulu üyeleri; Veyis Demirci, Orhan Kıymetli, Nezih Kara, Çağlar Şahin, İbrahim Kocaoğlu, Zihni Çifçi, Hayati Öner, Murat Yığcı ve Mahmut Şerifoğlu. Denetim kurulu üyeleri ise; Sinan Uzun, Yusuf Erdoğan, Cem Türkan, Yaşar Kuru, Mustafa Öztürk ve Kenan Çolak’tan oluştu.