Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 18:00   Güncelleme : 13-11-2014 18:00

Nuhoğlu: Söz veriyorum, 6 ay içinde tüm sorunlar çözülecek

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Sektör Buluşması 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü İstanbul Wow Otel’de yapıldı.

Nuhoğlu: Söz veriyorum, 6 ay içinde tüm sorunlar çözülecek



Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Sektör Buluşması 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü İstanbul Wow Otel’de yapıldı. Toplantıda, Türkiye’deki uluslararası taşıma yapan nakliyecilerin Avrupa’da yaşadıkları sorunlar değerlendirildi
.

Önceki dönemlerde ğu gibi yoğun bir katılım sağlanamazken, UND heyeti toplantıda tam kadro yer aldı.

UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener, nakliyecilerin Avrupa’da yaşadığı sorunları ve haksız ceza uygulamaları için alınan önlemler, Avusturya, Bulgaristan ve Romanya heyetleriyle yapılan görüşmeleri anlattı.

SORUNLU BÖLGEDE SORUNSUZ AKIŞ

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu da, Türk nakliyecisinin Avrupa sıkıntısının arttığını buna karşılık dernek olarak verdikleri girişimler neticesinde sorunların bir kısmının çözüldüğünü belirtti. Dünya örnekler vererek konuşmasını sürdüren Nuhoğlu, Amerika Birleşik Devletleri ve Meksika arasındaki sınır kapısından günde 10 bin TIR’ın geçtiğini belirtti ve bu sorunlu bölgede gündelik ticari malların dolaşımının sorunsuz akışına vurgu yaptı.

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, konuşmasının sonunda, nakliyecilerden gelen sorunlara da, “Söz veriyorum, altı ay içerisinde Türk nakliyecisinin tüm sorunlarını çözeceğiz” .

ÇİÇEKLİ UTİKAT’IN DENGİ Mİ?

UND Başkanı Nuhoğlu’na yöneltilen sorulardan biri de PLASTNAK Yönetim Kurulu Başkanı ve UND eski genel sekreteri Fevzi Çakmak tarafından yapıldı. Çakmak, masası üzerinde bulunan Ulaşım Gazetesi’ni Nuhoğlu’na göstererek, “Sayın Başkan, bu gazeteyi önümüze bilerek mi koydunuz? Burada UND Genel Sekreteri Ali Çiçekli’nin UTİKAD'a verdiği yanıtı okudum. Neden bu yanıt sizden değil de, Ali Çiçekli’den geldi” diyerek, muhatabın UND Başkanı Çetin Nuhoğlu ğuna vurgu yaptı. Nuhoğlu ise, “Ali Çiçekli’nin Ulaşım Gazetesi’nde yayınlanan demecinin arkasındayım” diye konuştu.