Lojistik
Giriş Tarihi : 18-08-2015 14:23   Güncelleme : 18-08-2015 14:23

Ekol İtalya da Ataklar ile işbirliği yaptı

Yurtdışı yatırımlarına son sürat devam eden Ekol Lojistik, sektörün köklü firmalarından Ataklar Uluslararası Nakliyat ile işbirliği yaptı. İtalya-Türkiye arasındaki lojistik operasyonlarda sektörün en güçlü ve deneyimli firmalarından Ataklar’ın, Atak’s Milano ofisi sayesinde Ekol, İtalya hattında güçlendi.

Ekol İtalya da Ataklar ile işbirliği yaptı

Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul konuya ilişkin şunları söyledi; “Ekol Lojistik olarak dış ticarette dördüncü büyük partnerimiz olan İtalya’da, sektörün öncü firmalarından Ataklar ile işbirliğimizin, gücümüze güç katacağına inanıyoruz. Ataklar ile gerçekleşen birliktelik ile İtalya’da hattında daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunacağız. Bununla birlikte İtalya’da dört olan lokasyon sayımız beşe, çalışan sayımız ise 30’a yükseldi. Global bir lojistik firması olma hedefimizde bu gelişme bizi heyecanlandırıyor.

 

DÜNYA MARKASI

 

Ataklar Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Atak ise yaptıkları işbirliğinden duyduğu memmuniyeti dile getirdi. Şükrü Atak, “Ataklar Uluslararası Nakliyat olarak en önemli değerlerimizden olan İtalya’yı, lojistik sektöründe dünya markası olma yolunda dev adımlar atan Ekol Lojistik firmasına emanet etmekten dolayı son derece mutluyuz. Verdiğimiz bu emaneti çok daha güçlü ve değerli duruma getirecek bilgi, teknoloji ve en önemlisi arzularının ğunu biliyoruz. Sahip kları bu önderlik bayrağını daha da yukarılara taşımalarını temenni ederiz” .