Lojistik
Giriş Tarihi : 22-08-2016 16:27   Güncelleme : 12-09-2019 22:49

TGL Transit bir yaşında!

Uluslararası lojistik sektörünün yakından tanıdığı Caner Tan tarafından kurulan ve lojistik, transit taşımacılık destek hizmetleri ile eğitim ve danışmanlık alanında faaliyet gösteren TGL Transit birinci yılını geride bıraktı. Caner Tan, “kaliteli ekibimiz ve 20 yıllık tecrübemiz ile sektörde büyümeye devam edeceğiz” dedi.

TGL Transit bir yaşında!



TGL Transit, Türk ekonomisinin önde gelen ithalatçı, ihracatçı ve lojistik firmalarının, uygulama ve takip aşamalarında mevzuata uygun, süratli ve güvenilir şekilde hizmet sunuyor. Sektörde “güvenilir firma” olarak gösterilen TGL Transit’in birinci yıldönümünde çalışanları pasta keserek kutladı.

EN İYİSİNİ YAPIYORUZ

Uzman ve deneyimli personelleri ile lojistik firmalarına kaliteli hizmet sunduklarının altını çizen TGL Transit Yönetim Kurulu Başkanı Caner Tan, “Biz ülkemizi seviyoruz ve işimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Bilişim ve iletişim teknolojilerini en üst düzeyde   kullanarak sürekli kendimizi yeniliyoruz. Sektörümüzün ihtiyacı olan hizmetlerin en iyisini uzman ekibimiz ile sunuyoruz. 20 yıl süresince kazandığımız bilgi ve birikimlerimizi TGL’de müşterilerimize sunuyoruz. Müşterilerimize verebileceğimiz en büyük teminatımız   tecrübemizdir” .



ZAMANA KARŞI YARIŞ

Lojistik sektörünün ihtiyacı olan tüm transit işlemlerini kaybetmeden sonuçlandırdıklarını aktaran Caner Tan, şöyle devam etti: Bir ülkenin gümrükleri; insan, hayvan ve çevre sağlığı, ülkenin güvenliği ve rekabet gücü oluşturabilmesi için çok önemlidir. Bulunduğumuz coğrafya göz önüne alındığında gümrüklerimizin önemi daha da ön plana çıkmaktadır. İş sahipleri ticari menfaatleri, hukuki güvenceleri için bilgi ve   tecrübeleriyle 10 binden fazla mevzuattan sorumlu olan ve ülkemiz dış ticaret işlemlerinde büyük bir pay sahibi olan müşterilerimiz bizleri tercih etmektedirler. Böylesine önemli sorumlulukları ve iş süreçleri olan TGL Transit, birinci yılını geride bıraktı ve koşar adımla yoluna devam etmekte. Şirketimiz her ne kadar genç olsa da deneyimli ekimizle a karşı yarışıyoruz. İş ortaklarımızın destekleriyle şirketimizin her geçen gün daha da büyüyeceğine inanıyor ve bu azimle çalışıyoruz.”