Lojistik
Giriş Tarihi : 04-07-2017 17:43   Güncelleme : 04-07-2017 17:43

Ebam'ın filosu güven ellerde

Uluslararası nakliyat sektörünün önde gelen markalarından Ebam Uluslararası Nakliyat, TP Endüstriyel ve Ticari Lastikleri A.Ş. ile işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşmayla birlikte Ebam, filosundaki araçların tamamını Pirelli'ye emaret etti.

Ebam'ın filosu güven ellerde

TP Endüstriyel ve Ticari Lastikleri ile Ebam Uluslararası Nakliyat işbirliğine imza attı. TP Endüstriyel Lastikler, Ebam'a ile km başına fiyat vererek tarihinde bir ilke imza atarken, lastiklerine olan güvenini de gözler önüne serdi.

Ağırlıklı olarak Almanya hattında faaliyet gösteren Ebam, İtalya, İngiltere, Avusturya, Benelux ve İsviçre’ye de sefer düzenliyor. Ebam, 400’ün üzerindeki araç filosunun lastik yönetimi ile ilgili olarak TP Endüstriyel Lastikler ile anlaşma imzaladı. Düzenlenen imza törenine TP Endüstriyel Lastikler Türkiye CEO’su Alp Günvaran ve Ebam Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ahmet Mutlubaş katıldı.

İŞİMİZE KONTSANTRE OLACAĞIZ

İşbirliğinin operasyonel verimliliğe katkıda bulunacağını belirten Ahmet Mutlubaş, “Hem lastiklerine hem de lastik yönetimine güvendiğimiz TP Endüstriyel Lastikler firması ile çalışmaktan çok mutluyuz. Lastik yönetimi toplamda en büyük masraf kalemimiz olmamasına rağmen en büyük gider kalemi olan yakıt ve operasyon verimliliğine katkı sağlıyor. Buna ayırdığımız , verimlilik anlamında bize dezavantaj yaratıyordu. Fakat bundan sonra lastikler ile alakalı bir operasyonel işlem olmayacağından ana işimize daha net konsantre olabileceğiz” .