Treyler
Giriş Tarihi : 17-07-2019 14:57   Güncelleme : 12-01-2020 21:56

Köknar, 15 adet treyler aldı

Türkiye’den Avrupa ve Asya ülkelerine frigofirik taşıma hizmeti sunan Köknar Uluslararası Taşımacılık, 2019 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 15 adet Tırsan T.SRI F çiçek taşıyıcı Frigo treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Köknar, 15 adet treyler aldı

Köknar Uluslararası Taşımacılık şirketine satışı yapılan araçlar, Tırsan'ın Adapazarı üretim tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Köknar Uluslararası Taşımacılık şirketinin sahibi Bedirhan Orak, Operasyon Müdürü Adil Demirbağ, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Satış Yöneticisi Akgün Nuhoğlu katıldı.

MÜKEMMEL PERFORMANS

Tırsan araçlarının Avrupa'dan Asya'ya tüm iklim koşullarında üstün performans sergilediğini dile getiren Bedirhan Orak, “Kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı doğrultusunda 1996 yılında kurulan firmamız, ağırlıklı olarak gıda, çiçek, sebze ve meyve taşımacılığı yapmaktadır. Her türlü iklim ve yol koşulunda müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinen bir şirket olarak, yatırım yapacağımız araçların donanımına ve uzun süreli kullanım olanaklarına özellikle dikkat ediyoruz ve araçların yerli üretim olmasını tercih ediyoruz. Firma olarak, Avrupa'dan Asya'ya, iklimleri çok farklı ve zorlu ülkelerde operasyonlarımızı yürütüyoruz. Tırsan Frigo araçları tüm iklim koşullarında mükemmel performans sağlıyor. Bunu başka araçlar ile yapamazsınız. Bu kapsamda Tırsan’ın bizim için en doğru tercih olduğunu düşünüyoruz” dedi.