Lojistik
Giriş Tarihi : 05-05-2020 20:13   Güncelleme : 05-05-2020 20:13

Ne zaman göreceksiniz?

UND Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Özer, sektör mensuplarının yaşadığı sorunların her geçen gün daha da çoğaldığını söyledi. Yetkililerin çözüm yerine sürekli laf üretmesine de bir mana veremediğinin altını çizen Özer, “Türk nakliyeci ölürse, hayat durur. Paramız yabancılara gider” dedi.

Ne zaman göreceksiniz?

“Ölümüz fayda getirmez. Yaşat ki, ülke ekonomimizi şaha kaldıralım” diyen UND Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Özer, devletin dünyanın dört bir köşesindeki vatandaşına sahip çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini, ancak hükümetin Türk nakliyecisinin sesini duymamasına çok üzüldüklerini ifade etti.

NE KÖTÜLÜK YAPTIK?

Abdullah Özer, “Varlığımız fayda getirir. Fabrikalar milyonlarca tonda üretim yapsa, yerine ulaşmadıktan sonra bu ne ihracat sayılır ne de ülkemize döviz girer. Hükümet yetkilileri tren, gemi ve uçak sektör temsilcileri ile görüşüp, sorunlarına çözüm bulurken, nakliye sektörünü yok saymaları kabul edilemez. Kara nakliyesinin sorunu ile neden kimse ilgilenmiyor. Gelen gideni aratır sözü çok doğru bir söz. Bakanlarımız değiştikçe, özellikle sektörümüzün bağlı bulunduğu Ulaştırma Bakanı değiştikçe bizlerden çok daha uzaklaşıyorlar. Türk nakliye sektörü bakanlığımıza belge parası vermekten başka ne kötülük yaptı?” dedi.