Lojistik
Giriş Tarihi : 14-08-2020 14:24   Güncelleme : 14-08-2020 14:24

UND'de yönetim değişecek gibi!

Türk kara nakliye sektörünün önde gelen firmalarının sahipleri ve sektör duayenleri, UND seçim öncesi bir araya geldi. Toplantıya, sektörün eski başkanları da katılarak yeni oluşuma destek verdi. Firma sahipleri toplantıda sektörün sorunları ve derneğin güncel durumu hakkında fikir beyan etti.

UND'de yönetim değişecek gibi!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği'ne (UND) aday olduğunu açıklayan ve yönetim ekibinin tamamının tedarikçi değil, firma sahiplerinden oluşan Birlikte Güçlüyüz Grubu, Cemile Sultan Korusunda lojistik sektörünün kanaat önderleri ile bir araya geldi. Deneyimli ve etkin firmaların  sahipleri, sektörün durumu konusunda fikir alışverişinde bulundu ve izlenecek yol haritası konusunda fikir birliğine vardı.

ÇALIŞMALAR GENİŞLETİLECEK

Edinilen bilgiye göre; yemekte sektörün güncel durumu, sorunları ve çıkış yolları konuşuldu. Bununla birlikte; daha önce Mart ayında yapılacağı açıklanan, ancak salgın nedeniyle ertelenen UND Genel Kurul süreci  de değerlendirildi. Henüz kesin tarih açıklanmamış olmakla birlikte salgın şartları nedeniyle Kasım ayında gerçekleştirilmesi beklenen Genel Kurul’da, UND Yönetiminde bir değişimin şart olduğu ve taze kana ihtiyaç duyulduğu vurgulandı. Bu bağlamda, sektörün tüm aktörleriyle temas edilerek, ‘Birlikte Güçlüyüz Grubunun’ desteklenmesi ve birliktelik çalışmalarının genişletilerek  hızlandırılması gerektiği konusunda tüm katılımcılarca ortak mutabakata varıldı.

SEKTÖRÜN AĞIR AĞABEYLERİ

Yemekli toplantıya; Garip Sahillioğlu (Mars) , Ahmet Musul (Ekol), Cumhur Erzurumluoğlu (Çobantur), Zahit Sağlık (Sağlık), Eyüp Bartık (Eyüp), Cemal Elmasoğlu (Elmas), İbrahim Hüner (Hüner), Edip Bakımcı (BKM), Erdal İlhan (Erdal İlhan),  Hakan Bezginli (Murhak),        Ali Çiçekli (ALC), Fevzi Çakmak (Plastnak), Caner Tan (TGL), Ahmet Kınacı (Sittnak), Engin Kırcı (Ares), Sedef Üçüncü (ARC), Doğan Yalçınkaya (KARE), Necmi Çoban (RODER eski Başkanı), Tamer Dinçşahin (UND eski Başkanı), Ruhi Engin Özmen (UND eski Başkanı) katılım sağladı.