Lojistik
Giriş Tarihi : 26-09-2020 14:30   Güncelleme : 26-09-2020 14:30

Kadir Demir Lojistik yatırımları hızlandırdı

Türkiye Lojistik sektörünün önde gelen şirketlerinden Kadir Demir Ltd, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, filo yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında 5 adet Man TGX 18.470 midilli çekici ve 5 adette Tırsan kayar çatı ve perdeli midilli treyler olmak üzere toplamda 10 adetlik araç yatırımı yaptı.

Kadir Demir Lojistik yatırımları hızlandırdı

İzmir merkezli Kadir Demir, müşterilerinin taleplerine anında cevap verebilmek için araç parkını yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Alınan yeni çekicilerle birlikte Kadir Demir Lojistik'in filosundaki çekici sayısı 60, treyler sayısı da 90 oldu.

HİZMET YARIŞINDAYIZ

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Şirket Müdürü Yusuf Demir; "Firma olarak, İngiltere’ye çalışıyoruz. Uzak ülkelere çalışmak için çok iyi donanımlı olmak gerekir. Hizmet yarışı, kaliteli araçlar, seçkin şoför ve işini iyi bilen personel gerektirir. Bunların hepsi bizde var. Bu güne kadar neyi hedeflediysek, hepsini yaptık. Bu yıl hedefimizde 10 Çekici ve 5 treyler vardı. Bu gelen son parti çekici ve treylerle hedefimizi tutturduk. Şirketimizde eski araç tutmuyoruz. 7 – 8 yaşında ki araçlarımızı satıp, yerine yenilerini koyduk ve koymaya da devam edeceğiz."