Lojistik
Giriş Tarihi : 21-11-2020 14:49   Güncelleme : 21-11-2020 14:49

Lojistikte talep arttı

Sertrans Logistics, 2020 yılının son indirim dönemine yönelik e-ticaret markalarına özel, indirim dönemi başarı rehberi hazırladı. Şirketin İcra Kurulu Üyesi Batuhan Keleş, tahmini olarak 4 milyon adet siparişin çıkışını beklediklerini açıkladı.

Lojistikte talep arttı

Dünya genelinde alışveriş severlerin büyük bir heyecanla beklediği Kasım ayı indirimleri başladı. Bu yıl salgının etkisiyle, e-ticaret pazarında iki kat büyüme bekleniyor. Salgınla birlikte tüketici ihtiyaçlarının en önemli tedarik platformu e-ticaret oldu. İndirim döneminde ise bu artışın çok daha fazla olması bekleniyor.

4 MİLYON ÇIKIŞI

Sertrans Logistics İcra Kurulu Üyesi Batuhan Keleş, “Tüketicilerin alışveriş alışkanlıkları değişti. E-ticaret hiç olmadığı kadar yükseldi ve yeni tüketiciler kazandı. Kasım ayı, tüketicilerin heyecanla beklediği indirim ayıdır. 2020 yılı indirim zamanı geçmiş dönemlerde kıyasla hiç olmadığı kadar yoğun geçecek. Biz de bu yıl depomuzu 75 bin metrekareye çıkardık ve personel sayımız ise bin 800’e yükseldi. Bu yıl rekor bir satışın gerçekleşeceğini düşünüyoruz. Bizim tarafımızda ise 4 milyon adet siparişin çıkmasını bekliyoruz” dedi.

HIZLI VE HASARSIZ

Firmaların dikkat etmesi gereken en önemli noktalardan birinin e-ticaret lojistiği olduğunu belirten Keleş, şöyle devam etti: “Bu noktada en önemli konu hızlı olmak, tüketiciye ürünü hasarsız ve tam zamanında ulaştırmaktır. Bu hem sizin hizmet kalitenizi hem de müşteri potansiyelinizi yükseltecektir. Sertrans Logistics olarak, anlık talep artışlarına anında yanıt verebilen altyapımız ve uzman kadromuzla kusursuz bir stok yönetimi yapıyoruz.”