Lojistik
Giriş Tarihi : 17-12-2020 23:01   Güncelleme : 17-12-2020 23:01

Gefco oto taşıyor

Gefco, Türkiye’de otomobil lojistiği için Transanadolu hizmetini hayata geçirdi. Otomotiv markalarının yoğun satış taleplerini karşılamaya destek olmak üzere geliştirilen sistem ile Gefco, vagonlar ile İzmit’ten Ankara ve Mersin’e araçları taşıyor.

Gefco oto taşıyor

Transanadolu hizmeti kapsamında, İzmit’te bulunan Gefco veya firma stok sahalarından teslim alınan otomobiller, Ankara’daki adrese iki gün içerisinde teslim ediliyor. Ankara’ya haftada üç sefer düzenleniyor. İki haftada bir İzmit’ten Mersin’e düzenlenen seferlerle ise beş gün içerisinde ilgili bayi adresine kapıdan kapıya teslimat yapılıyor.

KAPIDAN KAPIYA

Konuyla ilgili Gefco Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Birol Karabulut, “Covid-19 salgının lojistik sektörü üzerindeki negatif etkilerini azaltmak ve tedarik zincirinin sorunsuz bir şekilde akmasını sağlamak adına başarılı operasyonlar sunmaya devam ediyoruz. Transanadolu ile otomobil bayileri için kapıdan kapıya nakliye ve kapsamlı takip hizmeti sunarak, Türkiye’deki otomotiv müşterilerimizin, tedarikte kapasite problemi yaşamaksızın, iş süreçlerinin hızlanmasına önemli bir katkı sunuyoruz” dedi.