Lojistik
Giriş Tarihi : 02-01-2021 22:18   Güncelleme : 02-01-2021 22:18

Dinçer Lojistik’in uzmanlığı arttı

Türkiye lojistik sektörüne öncülük eden Dinçer Lojistik, yaygın depo hizmetleri ağı ve güçlü teknolojik altyapısıyla iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veriyor. Şirket, Dark Store uzmanlığını geliştirdi.

Dinçer Lojistik’in uzmanlığı arttı

Korona Virüs salgını ile birlikte e-ticaretin ve dijital müşteri tabanının büyümesi, hızlı ve kaliteli sipariş deneyimine olan ihtiyacı arttırdı. Lojistik sektörü için de yepyeni iş birliği modelleri doğuruyor. Paylaşım ekonomisiyle tedarikçiler; esneklik, çeviklik, daha iyi kapasite planlaması, hibrit iş modelleri, operasyonel maliyet optimizasyonu kazandı.

DEPOLAMA VE DAĞITIM

Dinçer Lojistik, Türkiye lojistik sektörünü geleceğe taşıma vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor. Şirket, yaygın depo hizmetleri ağı ve güçlü teknolojik altyapısıyla iş dünyasının gelişen ihtiyaçlarına cevap vermek üzere Dark Store olarak bilinen mini depolama alanları konusundaki uzmanlığını arttırdı. Sektörde yetkin Ar-Ge Merkezi ve yenilik yapma potansiyeliyle öne çıkan Dinçer Lojistik, teknoloji alanındaki yatırımlarına devam ederek süreçlerini iyileştirmeye odaklandı. Teslimat süreçlerine büyük bir kolaylık ve hız getiren Dark Store yapılanmasını geliştirmek için çalışmalarına hız veren şirket, bu doğrultuda depolama ve dağıtım ağını genişletiyor.

GELECEĞİ YAKALADI

Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Dark Store süreçlerine ilişkin çalışmaları konusunda bilgi verdi. Dinçer, hem tüketicilerin hem de B2B çalışan kurumların hayatını kolaylaştıran Dark Store uygulamasının geleceğin lojistik deneyimini sunduğunu hatırlattı. Dinçer, “Lojistik alanında yenilik yapma potansiyeli ve inovatif yaklaşımıyla öne çıkan bir firma olarak bu konudaki uzmanlığımızı artırmak üzere harekete geçtik. Öncelikle gerçekleştirdiğimiz teknoloji yatırımlarıyla Dark Store için süreçlerimizi iyileştiriyoruz. Dinçer Lojistik olarak şu an Türkiye’nin en yaygın depo hizmetleri ağlarından birini yönetiyoruz. Hem depolama hem de dağıtım ağımızı daha da genişleterek kapasitemizi geliştiriyoruz” dedi.