Teslimatlar
Giriş Tarihi : 03-01-2021 22:12   Güncelleme : 03-01-2021 22:12

Alışan çekici aldı

Hızlı Tüketim Malları (FMCG) ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanında attığı başarılı adımlarla adından sıkça söz ettiren Alışan Lojistik, araç yatırımlarını sürdürüyor. Araç yatırımında Alışan Lojistik, Koluman Grup şirketlerinden Hama’yı tercih etti. İki şirket arasındaki iş birliği kapsamında Actros 1845 çekiciler Alışan Lojistik filosuna katıldı.

Alışan çekici aldı

35 yılı aşkın bir süredir gösterdiği istikrarlı büyümesi, geniş hizmet ağı ve son beş yıldır Fortune 500 sıralamasındaki varlığı ile dikkat çeken Alışan Lojistik, yurt dışında olduğu gibi yurtiçindeki yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Alışan Lojistik, yatırımını Hama ile birlikte yaptı.

GELECEĞE YATIRIM

ADR donanımlı yeni çekicilerin teslimat töreninde Hama Genel Müdürü Kenan Çetin ile birlikte hazır bulunan Alışan Lojistik İcra Kurulu üyesi Ayhan Özekin, zorluklara rağmen, geçmiş yıllarda olduğu gibi büyüme hedefine ulaştıklarını belirtti. “Yurtiçinde işlerimizin büyük çoğunluğu kara yolunda. Senelerdir hepimizin gündemi, daha çok demir yolunu, deniz taşımacılığını ve dolayısıyla intermodal taşıma modlarını kullanmak. Yeni yılda da bu alanlarda gelişmek, ülke çapındaki coğrafi büyümemizi sürdürmek, filomuzu gençleştirmek, VAS operasyonlarında yenilikler yaratmak, teknolojik altyapımızı güçlendirmek gibi hedeflerimiz var” diyen Özekin, filoya katılan çekicilerle 2021 hedefleri doğrultusunda ilk adımları atmış olduklarını da sözlerine ekledi.