Lojistik
Giriş Tarihi : 19-01-2021 19:28   Güncelleme : 19-01-2021 19:28

Alışan Lojistik’ten sporcuya destek

Lojistik sektörünün önde gelen şirketlerinden Alışan Lojistik, sosyal sorumluluk çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Alışan Lojistik, ülkemizi uluslararası alanda temsil eden VakıfBank Spor Kulübü’nün sponsoru oldu.

Alışan Lojistik’ten sporcuya destek

Alışan Lojistik, Hızlı Tüketim Malları ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanında uzmanlaştı. Şirket, gerçekleştirdiği operasyonlarla iş dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Alışan Lojistik, ülkemize pek çok ilki yaşatan sarı-siyahlı Kulüp’ü 2020-2021 sezonunda destekleme kararı aldı. 

DESTEK DEVAM EDECEK

Konuya ilişkin açıklama yapan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan,  “VakıfBank Spor Kulübü bugüne kadar ulusal ve uluslararası tam 29 kupa kazanmayı başararak adını tarihe Efsane olarak yazdırmayı başardı. Şirket olarak, şampiyonluk ile ülkemizin yüzünü güldüren VakıfBank Kadın Voleybol Takımı’nı desteklemekten ayrıca gurur duyuyoruz. Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ne imza atan ve onları rehber edinen tek lojistik şirketi olarak, sektörümüze ilk istif makine operatörü kadını kendi bünyemizde yetiştirdik. Aynen bu sponsorluk anlaşmamızda olduğu gibi, daima her alanda kadını destekleyen projeleri üretmeye ve desteklemeye aralıksız devam edeceğiz” dedi.