Lojistik
Giriş Tarihi : 03-02-2021 01:03   Güncelleme : 03-02-2021 01:03

Gefco ödüllendirildi

Küresel multimodal tedarik zinciri uzmanı ve Avrupa'da lider otomotiv lojistiği tedarikçisi Gefco, yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şirket, iklim değişikliğiyle kararlı mücadelesi sayesinde CDP B derecesini 2020'de de korumayı başardı.

Gefco ödüllendirildi

Gefco 2019 yılından itibaren yönetim, politika, riskler, fırsat yönetimi, çevresel hedefler, stratejiler ve senaryo analizi de dahil olmak üzere şirketlerin iklim eylemi performansları hakkında bilgilenmelerini amaçlayan, CDP anketini bu sene de yanıtladı. CDP’nin 14 kategorisinin birçoğunda ilerleme kaydeden Gefco, sektör ortalamasından çok daha yüksek bir puanla anketi tamamladı.

FARK YARATIYOR

Gefco Başkan Yardımcısı Anne-Brigitte Spitzbarth konu ile ilgili şunları söyledi: “Bazı temel kategorilerde ilerlememizin takdir edilmesi ve taahhütlerimizi nasıl güçlendirebileceğimize dair faydalı bilgiler elde etmek bizler için son derece motive edici. 2021’den itibaren güçlü bir karbon azaltma stratejisini devreye soktuk. Bu alanda operasyonlarımızı hızlandırmamıza yardımcı olması için de karbon stratejisi uzmanı Aldo Diaz-Sanchez ile çalışmaya başladık. CDP’nin karbon çalışmalarına istikrarlı bir şekilde katılmak bizlere çok büyük bir öğrenme ve karşılaştırma olanağı sağlıyor. Gefco olarak çalışanlarımız, ortaklarımız ve müşterilerimiz için fark yaratabileceğimiz alanlar hakkında bilgi sahibi oluyoruz.”