Lojistik
Giriş Tarihi : 15-02-2021 12:43   Güncelleme : 15-02-2021 12:43

İspanya 60 saat

Lojistik firmalarından Ekol, Türkiye ile İspanya arasında yeni bir intermodal hizmet başlattı. Şirket, İzmir Alsancak Limanı ile İspanya Tarragona Limanı’nı birbirine bağlayan Ro-Ro hattı üzerinden 60 saatte teslimat yapacağını duyurdu.

İspanya 60 saat

Ekol Lojistik’in yeni hayata geçirdiği uygulamanın Akdeniz’de taşımacılığa hız kazandıracağı ifade ediliyor. Her iki yönden seferlerin başlangıçta haftada bir kez yapılacağı öğrenildi. Cumartesi akşamına kadar Türkiye'nin dört bir yanından toplanan gönderiler, Çarşamba günü İspanya’nın, Cuma günü de Portekiz’in her yerine teslim edilebilecek.

HIZLI VE GÜVENLİ

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Ekol Türkiye Müdürü Arzu Akyol Ekiz, “Yeni hattımızda teslimatta hız güvencesi vermenin yanı sıra  kaliteli servisimizle de müşterilerimize  farklı bir deneyim yaşatıyor olacağız. Ekol İspanya Avrupa’ya; Ekol Türkiye ise Orta Doğu’ya yapılan gönderiler için bir merkez konumunda. İzmir Alsancak-  İspanya Tarragona Limanı arasında transit süremiz 60 saat.  İspanya içine 96 saat, Portekiz ve Fas’a 144 saatte teslimat yapıyoruz. Ekol'ün Trieste ve Sete'de hâlihazırda yürüttüğü intermodal operasyonları gibi İspanya'dan Avrupa'ya intermodal taşımacılığa fırsat veren bu hizmetimizde de multimodal çözüm sağlıyoruz” ifadesini kullandı.