Lojistik
Giriş Tarihi : 15-02-2021 14:23   Güncelleme : 15-02-2021 14:23

Hedefi çevreye katkı

Mobilite hizmetleri sunan DKV Euro Service, Yeşil Misyon programını uygulamaya koydu. İklime olumlu katkıda bulunmayı amaçlayan şirket, 2030’a kadar 250 bin müşteri ile karbondioksit salınımlarını yüzde 30 azaltmayı hedefledi.

Hedefi çevreye katkı

DKV Euro Service, uluslararası taşımacılıkta nakitsiz yol yardım hizmetleri veriyor. Şirket, sosyal sorumluluk projesi kapsamında adından söz ettirmeyi başararak Avrupa Birliği’nin Paris İklim Anlaşması altındaki Yeşil Mutabakat kapsamı destekledi.

İSTASYON KURACAK

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan DKV CEO’su Marco van Kalleveen, “Avrupa’nın tamamında markadan bağımsız en büyük şarj ağını kurmak için çalışıyoruz. Şu anda Avrupa’da 130 bin şarj noktamız var ve bu sayı dinamik bir şekilde artıyor. Ayrıca halen 150 istasyonla Avrupa’nın en büyük LNG servis ağına sahip bulunuyoruz. Müşterilerin yarınki taleplerine bugünden hazır olmak istiyoruz. AB’nin iddialı iklim hedeflerinin ancak değer zincirindeki tüm katılımcıların olumlu katkıda bulunması halinde gerçekleşebileceğine inanıyoruz. Mobilite sektöründe bu sadece petrol şirketlerinin, sanayilerin ve tüketicilerin işi olmamalı. Bu nedenle bir hizmet sunucu olarak biz de aktif davranıyoruz” ifadesini kullandı.