Lojistik
Giriş Tarihi : 15-02-2021 22:55   Güncelleme : 15-02-2021 22:55

Lojistik cebinde

Hayatımızın her alanında kullandığımız mobil uygulamalar, milyon dolarlık lojistik operasyonları da cep telefonu üzerinden çok daha hızlı yönetme imkânı sunuyor. Siber Yazılım CEO’su Kenan Çelik, lojistiğin de lojistik yazılımlarının da geleceğinin mobil uygulamalardan geçtiğini belirtti.

Lojistik cebinde

Salgın sürecinde hayatın her alanında etkisini artıran dijitalleşme, lojistik sektöründe de yoğunluğunu artırırken, geliştirilen mobil uygulamalar sayesinde kıtaları aşan devasa lojistik süreçlerini çok daha hızlı ve kolay tamamlama olanağı veriyor. Tüm lojistik süreçlerini uzaktan takip etmeyi mümkün kılan mobil uygulamalar, operasyonel işlemlerin hızını artırmak için tercih ediliyor.

PARMAKLARININ UCUNDA

Lojistik yönetimlerinin mobil uygulamalardan geçtiğini anlatan Kenan Çelik, Potansiyelinizi Doğru Yönetin felsefesi ile hareket ettiklerini söyledi. Çelik, “Araçların yakıtı, sürücüsü, gidilen mesafeler, araçların takibi, yapılan masraflar, gümrük işlemleri, faturalandırmalar gibi işlemleri ayrı ayrı programlar üzerinden takip etmek hem zaman hem de nakit kaybı. Biz gerçekleştirdiğimiz uyumluluklar ile işlemleri tek bir ekrandan yönetme ve kontrol etme imkânı verirken, mobil uygulamalarımız sayesinde bunu her yerden yapma imkânı sunuyoruz. Böylece potansiyelin doğru yönetilebilmesini sağlıyoruz” diye konuştu.