Lojistik
Giriş Tarihi : 24-03-2021 22:58   Güncelleme : 24-03-2021 22:58

Halk Ekol diyor

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde lojistik sektörü kategorisinde Ekol Lojistik, ikinci kez Türkiye’nin en itibarlı şirket seçildi. Ekol Lojistik Müdürü Arzu Ekiz, “Sonuçları halkın belirlemesi, bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor” dedi.

Halk Ekol diyor

İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü araştırması sonuçları açıklandı. 12 ilde, bin iki yüz kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler de 53 kategorideki şirketler belirlendi. Lojistik kategorisinde ise Ekol Lojistik ödüle layık gürüldü.

İNANARAK ÇALIŞIYOR

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ekol Lojistik Müdürü Arzu Ekiz, “Başarımızın temelinde; sürekli yeni fikirler bulma becerisi ve yaratıcı fikirlere yatırım var. İnanarak çalışırsak, aşamayacağımız hiçbir engelin olmadığını biliyoruz. Dünyanın en iyisi değil, dünya için en iyisi olmaya çalışırken takdir görmek, böylesine saygın bir ödülle onurlandırılmak bizi çalışmalarımızda cesaretlendiriyor. Yaptığımız her işte marka değerlerimize sahip çıkıyor ve onların ışığı altında müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet veriyor, motivasyonu yüksek, tutkulu ve yapıcı bir ekip olarak mutlaka en iyi çözümü sunuyor ve hayata geçiriyoruz” ifadesini kullandı.