Lojistik
Giriş Tarihi : 26-03-2021 23:54   Güncelleme : 26-03-2021 23:54

Makedonya’da al ve git!

Avrupa’da mobilite hizmetleri sunan DKV Euro Service, Yunanistan ve Orta Avrupa arasında karayolundan gerçekleştirilen mal ve ürün arzını güvence altına almak için Kuzey Makedonya’da Makpetrol şirketi ile iş ortaklığı kurdu. Bölgenin ekonomik yakıtı, DKV Card ile nakitsiz temin edebilecek.

Makedonya’da al ve git!

Lojistik firmalarına, lojistik hizmeti sunan DKV Euro Service, hizmet ağına bir ülke daha kattığını duyurdu. Ürünlerini kara yoluyla Orta Avrupa’ya taşıyacak nakliyecilerin, ihtiyaçlarını aksamadan sağlanabilmesi için DKV tedarik ağını Kuzey Makedonya’yı da kapsayacak şekilde genişletti.

KALİTELİ YAKIT

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan DKV Euro Service Genel Müdürü Sven Mehringer, “Kuzey Makedonya’daki yeni tedarik ağımızla Orta Avrupa’ya karadan ulaşım rotalarında sunduğumuz ürünleri geliştirdik. Müşterilerimiz bundan böyle Makpetrol’ün ağı içinde yer alan ve her büyüklükteki kamyonlar için uygun olan 37 servis istasyonunda nakit vermeden dolum yaptırabilecek. Bölgedeki en düşük yakıt fiyatı Kuzey Makedonya’da bulunuyor. Attığımız bu yeni adımla en yüksek kaliteli yakıtı bölgede bulunabilecek en uygun fiyatlarla sunabileceğiz” ifadesini kullandı.