Lojistik
Giriş Tarihi : 09-04-2021 22:47   Güncelleme : 09-04-2021 22:47

Türkiye’nin başarısı

Netlog’un ortak olduğu Bleckmann şirketi, moda markalarından Karl Lagerfeld’in 45 ülkedeki lojistik operasyonlarını yönetecek. Bleckmann, Hollanda’nın Enschede bölgesinde bulunan deposunun 6 bin metrekarelik bölümünü Karl Lagerfeld ürünlerine ayırdı.

Türkiye’nin başarısı

Bleckmann, Karl Lagerfeld ile lojistik işbirliği anlaşması imzalandı. Anlaşma kapsamında Karl Lagerfeld tarafından tasarlanan ürünler, Bleckmann şirketi tarafından tüketiciye ulaştırılacak. Söz konusu anlaşmanın aynı zamanda Türk lojistik sektörü açısından da büyük önem taşıdığı ifade ediliyor.

KONTROL NETLOG’DA

Fashion ve life style lojistik şirketi konumunda bulunan Bleckmann, 159 yıllık geçmişiyle Avrupa’nın en köklü markaları arasında yer alıyor.  Netlog, 2014’te Avrupa’da ciddi iki satın alma gerçekleştirerek Hollandalı TNT Lojistik ile Belçikalı Belspeed firmalarını bünyesine kattı. Daha sonra bu iki şirketin operasyonları Bleckmann çatısı altında birleştirildi. Bleckmann, yılda 300 milyondan fazla ünitenin dağıtımını ve depolamasını yapıyor. Avrupa genelinde 2 bin mağazanın dağıtımını üstlenen Bleckmann, müşterisinin de e-ticaret kaynaklı siparişlerini kapıya kadar teslim ediyor. Belçika, Hollanda, İngiltere ve ABD’de kendisinin birebir opere ettiği 32 deposu olan Bleckmann’in 4 bin 500 çalışanı olduğu açıklandı.