Lojistik
Giriş Tarihi : 26-04-2021 00:58   Güncelleme : 26-04-2021 00:58

Sertrans Almanya’da

Lojistik hizmetleriyle 31 yıldır ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans, yurt dışı büyüme hedefleri doğrultusunda bir adım daha attı. Firma, Almanya’da 5 bin metrekarelik bir depo açtı. Türk markaların lojistik operasyonları bu depo üzerinden yönetilecek.

Sertrans Almanya’da

Dijitalleşme ve e-ticaretteki olağanüstü büyümenin etkisiyle ticaret hayatında tarihin en büyük değişimi yaşanıyor. Sertrans Logistics, yeni ticaret ortamına uygun büyüme stratejisi kapsamında yatırımlarına devam ediyor. Bir yıl önce Almanya ofisini açan firma, 2,5 milyon Euro yatırımla bu yılda deposunu açtı.

İHTİYAÇLARI BİLİYOR

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş, “Almanya deposu uluslararası nakliyede bir hub olacağı gibi, aynı zamanda e-com ve e-ihracat alanında da hizmet vereceğimiz bir merkez olacak. Almanya’nın yanı sıra Avrupa’da yakın bir zamanda ikinci depomuzu da açacağız. Açacağımız her bir depo özellikle yurt dışına açılmak isteyen Türk markaları için büyük imkân sunacak.  Zira artık onların ihtiyaçlarını daha yakından bilen ve bunlara yönelik çözümleri hızlı bir şekilde ortaya koyacak bir muhatapları olacak. Türk markalarının yurt dışında büyümelerine destek vereceğiz” ifadesini kullandı.