Lojistik
Giriş Tarihi : 27-04-2021 00:48   Güncelleme : 27-04-2021 00:48

Kamyonu paylaşalım mı?

Türkiye, 2030 yılına kadar karbon emisyonlarını yüzde 40’a kadar azaltmayı hedefledi. Karbon salınımında pay sahibi olan sektörler de harekete geçti. Yerli online nakliye platformu Octovan, paylaşımlı araç seçeneğiyle taşımacılık sektöründe fosil yakıt kullanımını azaltacak.

Kamyonu paylaşalım mı?

Paylaşım ekonomisi, internetin yaygınlaşmasıyla birlikte etki alanını her geçen gün daha fazla genişletti. Türkiye’de ofis kullanımı, konaklama ve ulaşım gibi alanlarda sıklıkla tercih edilen bu gelir modelinden, şimdi de taşımacılık sektörü yararlanacak. Online nakliye platformu Octovan, kullanıcılara paylaşımlı araç seçeneği sundu.

GÜVENİLİR NAKLİYE

Konuya ilişkin açıklama yapan Octovan şirket sahibi Erhan Güneş, “Taşımacılık sektörünün doğaya karşı sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda, nakliye süreçlerinde sunduğumuz paylaşımlı araç seçenekleriyle, tek seferde 5 adet eşyanın taşınabilmesini ve eşyaların 7 gün içinde teslim edilmesini sağlıyoruz. Böylece sürdürülebilir dünya adına üzerimize düşeni yapmayı ve çağın ihtiyaçlarına uygun paylaşımlı ekonomi gibi modellerle sektöre örnek olmayı amaçlıyoruz. Taşınmaya ihtiyacı olan insanlarla güvenilir nakliyecileri uzun aramalara ve pazarlıklara gerek kalmadan tek tıkla bir araya getiriyoruz. Hizmet kalitesini en iyi noktaya getirmek için, nakliye ekiplerinin gerekli evrak ve referanslarını yüz yüze görüşerek kontrol ediyor, özel eğitimler veriyoruz” dedi.