Lojistik
Giriş Tarihi : 11-05-2021 23:58   Güncelleme : 11-05-2021 23:58

İhracatçıya avantaj!

Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Borusan, uluslararası geçerliliği olan “AEO-Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü” sertifikası aldı. YYS Sertifikası kapsamındaki “İzinli Gönderici” yetkisine de sahip olan Borusan Lojistik, ihracat ve gümrük işlemlerini hızlandırarak zaman ve maliyet tasarrufu sağladı.

İhracatçıya avantaj!

Müşterilerine hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Borusan Lojistik, çalışmalarını bir üst seviyeye taşıdı. Borusan Lojistik, aldığı sertifikalarla izinli gönderici yetkisi ile birlikte yeni dönemde ihracat eşyasını, Gümrük İdaresi’ne sunmadan kendi tesislerinden sevk edebilme izni ve sınır kapılarından öncelikli geçiş yapabilme hakkına sahip oldu.

HERŞEYDEN TASARRUF

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Borusan Genel Müdürü Serdar Erçal, aldıkları YYS sertifikası ve izinli gönderici yetkisi ile müşterilerine büyük avantajlar sağladıklarını ifade etti. Erçal, “YYS sertifikası müşterilerimize yüklerini sevk ederken, pratiklik ve kolaylık sağlıyor. Bu da onların iş hayatlarında rakiplerinden daha önde olmalarına olanak veriyor. Borusan Lojistik olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını her zaman gözetiyor ve bu yönde aksiyon alıyoruz. Bu bağlamda sertifikamız sunduğumuz hizmetin kalitesini de artırır bir nitelik taşıyor” dedi.