Lojistik
Giriş Tarihi : 25-05-2021 18:26   Güncelleme : 25-05-2021 18:26

Ceva, Forpatients’i doğurdu

Lojistik sektöründe farklı çözümler sunan Ceva, ısıya duyarlı ürünler için geliştirdiği yeni alt markası Forpatients ile sağlık ve eczacılık sektörlerinde faaliyet gösteren müşterilerine hizmet vermeye başladı. Ceva Başkan Yardımcısı Niels Van Nanem, “Her sevkiyatta bir hastaya ulaştığımızın bilincindeyiz” dedi.

Ceva, Forpatients’i doğurdu

Korona Virüs salgını ile birlikte sağlık alanında depolama ve nakliyenin de önemi artmaya başladı. Firmalar, bu alanda yatırım yaparak, lojistik çözümler üretmeye gayret ediyor. Stratejik noktalarda sıcaklık kontrollü hava navlunu istasyonları dahil uçtan uça tedarik zinciri imkanlarına yatırım yapan Ceva, Forpatients alt markasıyla Covid-19 aşıları da dahil olmak üzere hasta merkezli sağlık lojistiği çözümlerine ağırlık verdi.

ESNEK VE GÜVENİLİR

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Ceva Başkan Yardımcısı Niels Van Nanem, “Müşterilerimiz, dünyanın her yerindeki hastalar için hayati değer taşıyan aşı, tıbbi cihaz, ilaç ve diğer destek ürünlerini tedarik ediyor. Isıya duyarlı ürün çözümleri yelpazesini genişletmekte olan şirketimiz, karşı karşıya kaldığımız lojistik zorluklar ne olursa olsun hasta ihtiyaçlarının temin edilmesini garanti ediyor. Her sevkiyatta bir hastaya ulaştığımızın bilincindeyiz. Global sağlık piyasasında geçtiğimiz yıl büyük değişimler oldu. Sağlıkta yeni bir dönemin başlamasıyla Korona Virüs salgın, ileri teknoloji ve evde hasta bakımı kavramlarını birleştirdi. Şartlara hızlıca uyum sağlayabilen bir lojistik hizmet sağlayıcısı olarak, müşterilerimize ve dolaylı olarak hastalar için yeni sağlık lojistiği çözümleri sunmaya devam ediyoruz. Hayata geçen Forpatients alt markamız, hastalara daha iyi hizmet vermek için esnek ve güvenilir bir tedarik zinciri sunma kararlılığımızın bir göstergesi” dedi.