Lojistik
Giriş Tarihi : 26-05-2021 23:31   Güncelleme : 26-05-2021 23:31

Ekol, koltuğu çok sevdi

Türkiye’nin en büyük lojistik şirketlerinden Ekol, Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri Dernekleri Federasyonu’nun (FIATA) 2014 Dünya Kongresi’nde dünyada “Sürdürülebilir Lojistik Tescili”ni alan ilk şirket olarak tarihe geçti. Hizmet kalitesini her geçen gün arttıran şirket, oturduğu birincilik koltuğundan 8 yıldır kalkmıyor.

Ekol, koltuğu çok sevdi

Yatırım ve hizmetleri ile adından sıkça söz ettiren Lojistik devi Ekol, dünya çapında başarılarını tescilletiyor. Ekol Müdürü Arzu Akyol Ekiz, hayata geçirdikleri projeler ile hizmet kalitesini arttırırken, yakıt tüketimini de azalttıklarını ifade etti. Ay ile Dünya arasında 1700 kez gidiş-gelişte kullanılacak yakıt tüketimi elde ettiklerini ifade eden Ekiz, 700 futbol sahası ormanı da dünyaya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

HAKLI GURURU!

Ekol Müdürü Arzu Akyol Ekiz, “UTİKAD ve uluslararası bağımsız denetleme kuruluşu Bureau Veritas iş birliği ile dünyada öncü olacak şekilde ilk kez Türkiye’de Sürdürülebilir Lojistik Tescili geliştirildi. Yönetişim, risk ve fırsat yönetimi, çevre, enerji, iş sağlığı güvenliği, çalışan hakları, yol güvenliği yönetimi, varlık yönetimi, müşteri geri bildirimi yönetimi ve uyum yönetimi kriterleri üzerinde duruldu. Sürdürülebilir Lojistik Tescil süreci, tüm paydaşlar ile ilişkileri düzenlemeyi, kurumsal düzeyde sürdürülebilir kalkınmaya hizmet katkısını tanımlamayı ve bu hizmetin ölçüldüğü metriklerdeki ilerlemeyi ortaya koyuyor. Bizde 8 yıldır zirvede olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.