Lojistik
Giriş Tarihi : 03-07-2021 21:58   Güncelleme : 03-07-2021 21:58

Dile kolay onca yolu gitti

Lojistik firmalarından Has Ceran, tasarruf alanında Türkiye’de bir ilke imza attı. Goodyear’in sıcak iklim koşulları için ürettiği yakıt tasarrufu sağlayan Kmax Extreme serisini deneyimleyen firma, 350 bin kilometre yol yaptı.

Dile kolay onca yolu gitti

Sektörde 30 araçlık filosu faaliyetlerini sürdüren Has Ceran Lojistik, Goodyear ile tasarruf ederek yoluna devam etti. Has Ceran Lojistik, Goodyear’ın Kmax Extreme lastik serisinin, güvenlik ve yol tutuş gibi temel özelliklerinden taviz vermeden, pazardaki aynı segmentteki rakip ürünlere oranla ortalamada 100 kilometrede 1,5 litre daha az yakıt harcadığını ölçümledi.

DAHA UZUN YOL

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Has Ceran Lojistik Genel Müdürü Abdurrahman Ceran; “Filomuzda 2019 yılının Şubat ayından bu yana Goodyear markalı lastik kullanıyoruz. Bugüne dek 350.000 yol kat ettik. Bu bir lastik performansı için çok önemli bir veri. Dayanıklılığı ve sunduğu tasarruf ile Goodyear, filomuzun vazgeçilmezi haline geldi. Lastikler Goodyear tarafından Türkiye’nin de dahil olduğu önemli pazarlardaki müşterilerimizin ihtiyaçları için özel olarak tasarlandı. Uzun yol taşımacılık yapan ve sıcak iklimlerde zorlu yol koşullarında hizmet veren filolara yönelik bir ürün. Yüksek kilometre performansı, ısıya dayanıklılığı, sağladığı yakıt tasarrufu, arttırılmış kaplanabilirlik özelliği ile filoların vazgeçilmezi arasında yer almaya başladı” dedi.