Lojistik
Giriş Tarihi : 30-09-2021 11:55   Güncelleme : 30-09-2021 11:55

Yerli Startuplara Yatırım

Sektöre, topluma, ekonomiye ve çevreye değer katma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Dinçer Lojistik, sektörün geleceğinin yenilikçi teknolojik altyapılar üzerinde yükseleceğine inanıyor ve bu kapsamda çalışan startup kuruluşlara yatırım yapıyor.

Yerli Startuplara Yatırım

Daha önce Optiyol ve Fazla Gıda’ya yatırım yapan Dinçer Lojistik, Türkiye ve dünyada yenilikçi çözümler geliştiren startupları yakından takip ediyor. Bu alandaki çalışmaları takip etmek için AR-GE Departmanı’nda özel bir ekip kuran fierma, önümüzdeki günlerde, ekosistemi desteklemek adına, belli kriterleri karşılayan startuplarla bir demo-day’de buluşmayı planladı.

EKONOMİYE KATKI

Konuya ilişkin açıklama yapan firma sahibi Mustafa Dinçer, “Dinçer Lojistik olarak, sektörün geleceğinin yenilikçi teknolojik altyapılar üzerinde yükseleceğine inanıyor ve bu kapsamda çalışan startup kuruluşlara da yatırım yapıyoruz. Sektöre, topluma, ekonomiye ve çevreye değer katma misyonumuzla yerli startupları ekosisteme kazandırmaya çalışıyoruz. Özellikle ana iş kolumuz lojistik, tedarik zinciri, perakende sektörlerinin tamamını kapsayacak şekilde mobilite, yapay zeka, blockchain, iş zekası, Iot, endüstri 4.0 alanlarında yenilikçi çözümler sunan startup kuruluşlarla iş birliklerine önem veriyoruz. Ürün ve hizmetlerini kendi süreçlerimize de dahil ediyoruz.” dedi.