Lojistik
Giriş Tarihi : 17-10-2021 14:19   Güncelleme : 17-10-2021 14:19

Sarp çekici aldı

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren Sarp Intermodal şirketi, araç yatırımlarına ağırlık verdi. Firma siparişini verdiği 12 adet Türkiye’de üretilen Ford F-Max ve 10 adette bir Alman markası olan çekiciyi teslim alarak filosuna kattı.

Sarp çekici aldı

Bu yıl 950 adet 45’lik konteyner yatırımı yapan Sarp Intermodal, şimdi de filosuna 22 adet yeni çekici ve 25 şasi ekledi. Sarp Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Altıparmak, yeni çekicilerin tamamının ADR özellikli olduğunu söyledi.

TALEBE CEVAP VERİYOR

Türkiye’de intermodal taşımacılık alanında faaliyetlerini yürüten Sarp, ekipman havuzunu ve araç filosunu büyütmeye devam ediyor. Şirket bu yıl gerçekleştirdiği 950 adet 45’lik konteyner yatırımının ardından şimdi de filosuna 12’si Ford F-Max, ve 10 adette Alman malı çekici ile 25’de treyler ekledi. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yiğit Altıparmak, “Filoya katılan tüm çekicilerimiz ADR özelliklidir. Likit ve kimyevi madde taşımaları her geçen gün artmaktadır. İhracat rekorları kıran kimya endüstrisine lojistik alanında destek olmaya devam ediyoruz. Çekicileri liman-depo-teslimat noktası transferlerinde ve Ro-Ro/demiryolu operasyonlarına entegre karayolu taşımalarında kullanmaktayız. Intermodal taşımacılıkta özmal araç çok büyük önem arz etmektedir ve bizde bu doğrultuda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Filomuzdaki çekiciler ve kendi sürücülerimiz ile yüklerin limanlara ya da teslimat noktalarına ulaştırılması işlemlerini daha verimli şekilde organize edebiliyoruz” ifadesini kullandı.