Lojistik
Giriş Tarihi : 27-12-2021 12:51   Güncelleme : 27-12-2021 12:52

Hareketlendi!

Korona Virüs nedeniyle büyük ölçüde iptal edilen ya da ertelen fuarlar yeniden başlarken fuar lojistiği hizmetlerine ilgi tekrar arttı. Fevzi Gandur Logistics Fuar Operasyonları Müdürü Murat Kaya, “Müşterilerimizin yüklerini, dünyanın her yerindeki ticari fuarlara güvenle taşıyoruz” dedi.

Hareketlendi!

TOBB fuar istatistiklerine göre Türkiye’de 2019’da 482 fuar düzenlenirken, geçen yıl bu sayı yüzde 72 azalarak 137’ye geriledi. Benzer durum yurtdışındaki uluslararası fuarlarda da geçerli. Salgın başladığı dönemde neredeyse durma noktasına gelen fuarcılık sektörü, normalleşmenin hız kazanmasıyla tekrar hareketlendi.

KONUSUNDA UZMAN

Fevzi Gandur Logistics Müdürü Murat Kaya, ulusal ve uluslararası pazarlarda öne çıkmak isteyenler için fuar lojistiğinin büyük önem arz ettiğini belirtti. Markanın imajını yansıtacak ürünlerin ve diğer ekipmanın hasar görmemesi gerektiğine dikkati çeken Kaya, yüklerin taşınmasının ayrı bir uzmanlık istediğini anlattı. Kaya, “Başta Avrupa olmak üzere dünyanın her yerindeki tüm ticari fuarlara, müşterilerimizin yüklerini güvenle taşıyoruz. Tüm lojistik işlemlerini profesyonel şekilde organize ediyor, fuar bitiminde geri taşımayı da gerçekleştiriyoruz. Gerektiğinde tüm gümrükleme süreçlerini ve depolama ihtiyaçlarını da karşılıyoruz” dedi.