Lojistik
Giriş Tarihi : 16-01-2022 22:04   Güncelleme : 16-01-2022 22:04

E-ticarete girdi

Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Borusan, uluslararası kara taşımacılığı hizmetleri arasına yeni eklediği B-Yol projesiyle; e-ticaret lojistik hizmetlerini başlattı. Şirket bu yeni projesiyle Türk ihracatçısına Almanya ve İngiltere’de taşımaya hizmeti veriyor.

E-ticarete girdi

Borusan Lojistik, tedarik zincirinin her halkasında müşterilerinin talep ve ihtiyacına en uygun çözümler geliştiriyor. Borusan Lojistik, Almanya ve İngiltere’de dünyaca ünlü bir e-ticaret sitesi üzerinden Türkiye’den satış yapanların, ilgili ülkelerdeki depolara ürün teslimatına ilişkin tüm lojistik servis ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

ÇALIŞMAYA DEVAM

İş birliği hakkında açıklama yapan Borusan Lojistik Genel Müdürü Serdar Erçal, “Türk e-ticaret pazarında kazanmış olduğumuz tecrübeyi uluslararası pazarda da kullanmaya başladık. Müşterilerimiz bundan sonra yurtdışı gönderimlerini Borusan güvencesiyle yapabilecek. Bunun yanında aldığımız YYS sertifikası ve İzinli Gönderici yetkisi ile müşterilerimize büyük avantajlar sağlarken tüm sürece bakıldığında sunduğumuz imkânlar ve kolaylıklar müşterilerimizin rakiplerinden daha önde olmalarına olanak veriyor. Yaptığımız bu önemli iş birliği Borusan Lojistiğin hem e-ticaret alanında hem de uluslararası pazarda büyüme stratejisi ile birebir örtüşüyor. Bundan sonra da sektörümüzde öncü ve inovatif çalışmalar içinde olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.