Lojistik
Giriş Tarihi : 13-03-2022 23:33   Güncelleme : 13-03-2022 23:33

Araban varsa, yük de var

Lojistik hizmetleriyle 30 yılı aşkın süredir yerel ve global markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, uluslararası nakliyede yük bulma derdine son verdi. Dijital bir altyapıya sahip olan şirketin kullanıcıları, ihracat ve ithalat yüklerini tek bir platformdan takip ederek yük arama derdinden kurtuldu.

Araban varsa, yük de var

Sertrans Logistics, ihracat ve ithalat taşımalarında yük arama derdine son veren yepyeni bir online platformu hayata geçirdi. Platformda yer alan uluslararası nakliye araç işletenleri, ihtiyaçları olan yükü kolayca bulma imkânını yakaladı.

“KÖPRÜ KURDUK”

Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş dünyada az sayıda benzer uygulamanın olduğunu söyledi. Keleş, “Lojistik dünyasında son yıllarda büyük bir dönüşüm var. Dijitalleşme sektörümüzü de değiştiriyor. Artık eski alışkanlıklarla süreci yönetemeyeceğimizi bir süredir tekrarlıyorum. Yeni uygulamamızı değişim ihtiyacının bir parçası olarak hayata geçirdik. Yükün e-hali olma iddiasıyla doğmuş, yük bulma derdine son verme vaadini ortaya koymuş, lojistik dünyasının yeni ihtiyaçlarına uygun bir altyapıya sahip bir projedir. Bu sistemin kullanıcıları, istediği yerden birçok taşıma önerisini anında görüp, bizim güvencemizle sigortalı ve ödeme garantili şekilde istediği yükü taşıyacak” dedi.