Lojistik
Giriş Tarihi : 30-06-2022 11:51   Güncelleme : 30-06-2022 11:51

Yılın şirketi Alışan

Türk lojistik sektörünün önde gelen şirketlerinden Alışan, UTA tarafından düzenlenen Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde yılın şirketi seçildi. İcra Kurulu Üyesi Ayhan Özekin, “Her geçen gün inovatif, esnek ve entegre teknolojik çözümler ile kendimizi geliştirerek müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Yılın şirketi Alışan

Alışan Lojistik, sektörde 37 yıldır müşterilerine farklı çözümler sunarak yoluna devam ediyor. Müşterisini her alanda memnun eden Alışan, yılın lojistik ödülüne layık görüldü. Şirketin ödülünü Ulaştırma Genel Müdür Yardımcısı Murat Korçak, Ayhan Özekin’e takdim etti.

GELECEK İÇİN

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Alışan Lojistik İcra Kurulu Üyesi Ayhan Özekin, “Sektöre deneyim ve yatırımları ile imza atan 37 yıllık bir markayız. Bilgi, deneyim ve uzmanlık alanlarımızın gerektirdiği noktalara yoğunlaşarak dijital dönüşüme uyum sağlıyoruz. Kendimizi her geçen gün inovatif, esnek ve entegre teknolojik çözümler ile geliştirmeyi vizyon edindik. Öte yandan, iyi bir kurumsal vatandaşlıktan da ödün vermemeye büyük özen gösteriyor; yarattığımız sürdürülebilirlik projeleri ve sosyal sorumluluk çalışmaları ile bizden sonraki gelecek nesillere de iyi bir dünya bırakmayı çok önemsiyoruz. Çalışmalarımızın ve emeklerimizin taçlandırılıyor olması ise bize her zaman güç veriyor” dedi.