Lojistik
Giriş Tarihi : 13-08-2023 20:38   Güncelleme : 13-08-2023 20:38

Batı, New York’ta

Lojistik firmalarından Batı, 30 yılı aşkın tecrübesiyle müşterilerine sunduğu hizmetleri ile ön plana çıktı. Küresel başarılarını New York’ta açtığı ofisi ile taçlandıran Batı Innovative Logistics, listesine yeni müşteriler ekledi.

Batı, New York’ta

Batı Innovative Logistics, küresel tedarik zinciri yönetimi konusundaki başarılı çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Satış Direktörü Kaan Aydın yönetimindeki şirket, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi çözümleriyle sektörde dikkatleri üzerine çekti.

BÜYÜK AVANTAJ!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan şirketin Satış Direktörü Kaan Aydın, uluslararası taşımacılık, gümrükleme, depolama, envanter yönetimi ve dağıtım gibi alanlarda hizmet verdiklerini dile getirdi. “Müşterilerimizin tedarik zincirlerini optimize ederek, maliyetleri düşürme ve operasyonel verimliliklerini artırma fırsatları sunuyoruz” diyen Aydın Şöyle devam etti: “Müşteri memnuniyetini odak noktamız yaptık. Yenilikçi çözümler geliştiriyor ve lojistik sektöründeki en son trendleri takip ediyoruz. Uzman mühendis ekibimiz ve deneyimli kadromuzla; müşterilerimizin ihtiyaçlarına özelleştirilmiş çözümler sunarak küresel pazarda rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı oluyoruz. Avrupa, Almanya ve İtalya'daki ofislerimizle birlikte New York'taki yeni ofisimiz de global arenada müşterilere büyük avantajlar sunacak.”