Lojistik
Giriş Tarihi : 15-08-2023 19:26   Güncelleme : 16-08-2023 10:18

Romanya’da Ares!

Türkiye’nin lojistik firmalarından Ares, Romanya’daki ağırlığını korumak için yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Ares Logistics Ortağı Engin Kırcı, “Son alım ile birlikte araç filomuz istenilen sayıya ulaştı. Romanya’da araç yatırımlarımızın yanında depo ve ofis yatırım çalışmalarımız da hızla devam ediyor” dedi.

Romanya’da Ares!

Karayolu taşımacılığı başta olmak üzere intermodal, multimodal ve proje taşımacılığı ile adından sıkça söz ettiren Ares Logistics, Romanya’daki hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Müşterilerine gümrüklü ve gümrüksüz depolama hizmetleri de sunan Ares Logistics’in yıl içerisinde araç yatırımlarının artarak devam edeceği öğrenildi.

GÜÇLENEREK BÜYÜYOR

Konuya ilişin açıklamalarda bulunan Ares Logistics Ortağı Engin Kırcı, Türkiye-Avrupa taşımalarında Romanya’nın stratejik bir yeri olduğunu ve bu yüzden de şirket olarak Romanya’da yatırımlarla adlarından söz ettirdiklerini söyledi. “İspanya ve Fransa’daki ofis ve araç yatırımlarımızın yanı sıra Romanya’daki şirketlerimizle de globalleşme yolunda önemli adımlar attık” diyen Kırcı, “Romanya’daki yapılanmamız, taşımalarımızı anlık organize edebilmemize ve güçlü büyümemize destek oluyor. Ağırlıklı taşımalarımız Türkiye-Avrupa hattındadır. Avrupa ülkelerinin kendi arasında da lojistik hareketliliği sürüyor. Talebe en iyi şekilde yanıt verebilmek için Romanya’daki araç sayımızı artırdık” dedi.

YATIRIMLARA DEVAM

Kırcı, konuşmasına şöyle devam etti: “TUİK verilerine göre Ocak ve Haziran döneminde Türkiye ile Romanya arasındaki dış ticaret hacmi 5 milyar dolar olarak gerçekleşti. Bu hattaki taşımacılık talepleri de benzer şekilde büyüdü. Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan olaylar, Romanya’yı bölge yatırımları için önemli bir alternatif haline getirdi. Biz de Romanya ve Avrupa taşımalarında pazar payımızı artırarak Türkiye’nin hizmet ihracatına daha fazla katkı sağlayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sadece Romanya’da değil bütün Avrupa’da filomuzu ve lojistik altyapımızı güçlendirecek yatırımlarımız bundan sonra da devam edecek.”