Lojistik
Giriş Tarihi : 15-09-2023 11:27   Güncelleme : 17-10-2023 18:48

Sertrans, bir ilke imza attı

Lojistik şirketlerinden Sertrans, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na akredite Ar-Ge merkeziyle projelerini çeşitlendirdi. Can ve mal güvenliği sağlama, verimlilik artışı, yabancı çözümlerin yerine milli ürünler geliştirme hedefleriyle çalışmalarını sürdüren şirket, projelerini geliştirirken akademik iş birlikleri kuracak.

Sertrans, bir ilke imza attı

Sertrans Logistics,  sektöründe ilk akredite edilmiş Ar-Ge merkezini kurdu. Kurulan Ar-Ge merkezinde Türkiye’ye pek çok alanda katkı sağlayacak projeler geliştirilecek. Sertrans Logistics’in üzerinde çalıştığı proje ise görüntü işleme yoluyla sürüş güvenliği oldu.

BİR ADIM ÖNDE!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sertrans Logistics Yönetim Kurulu üyesi Batuhan Keleş, Türkiye’nin lojistik imkân ve kabiliyetlerini geliştirmek adına çalıştıklarını ifade etti. Batuhan Keleş,  “Sertrans Ar-Ge Merkezi’nde alanında uzman bir ekiple sektörün geleceğini şekillendireceğiz. Her şeyden önemlisi, iş ortaklarının ihtiyaçlarından ilham alan projeler üzerine yoğunlaşacağız. Geliştirilen her bir proje, iş ortaklarımızın lojistik ihtiyaçlarına doğrudan cevap verir nitelikte olacaktır. Amacımız, uçtan uca tedarik zinciri yönetimi anlayışıyla geliştirilen yeni projelerle şirketimizi de daha ileriye taşımak. Sertrans Logistics olarak, 2030 hedeflerimiz doğrultusunda Ar-Ge çalışmalarımıza ağırlık vererek gerek depo gerekse uluslararası nakliye operasyonlarımıza dair teknolojik altyapı seviyemizi her geçen gün biraz daha geliştiriyoruz” diye konuştu.