Lojistik
Giriş Tarihi : 28-09-2023 10:21   Güncelleme : 11-11-2023 20:13

Bin 400 kişiye iş!

E-ticaret lojistiği alanında uzmanlaşan Sertrans, operasyonlarında yüksek büyüme oranı yakaladı. Şirket, e-ticaret lojistiği operasyonlarında görevlendirilmek üzere bin 400 kişiyi işe alacağını duyurdu.

Bin 400 kişiye iş!

Sertrans Logistics, yurt içinde ve yurt dışında yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. E-ticaret lojistiği alanında Türkiye'de hizmet vermeye başlayan ilk lojistik şirketi olan ve mevcutta 140 bin metrekarelik depolama alanıyla yerel ve global birçok markaya hizmet veren Sertrans Logistics, İstanbul Hadımköy e-ticaret deposunda görevlendirmek üzere personel alımı yapacak.

HIZLI BÜYÜYOR!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş “140 bin metrekarelik depolama alanımız ve 8 milyon online ürün kapasitemizle ülkemizde ve dünyada pek çok markaya hizmet veriyoruz. Son iki yılda depolama kapasitemizi yüzde 100’e yakın büyüttük. Bu büyümeyi yapacağımız yeni yatırımlarla sürdürülebilir kılmak en önemli önceliğimiz. E-ticaret lojistiği alanındaki hızlı büyümenin etkisiyle yeni iş imkânı sağlama adına da önemli adımlar atıyoruz. Bu noktada e-ticaret lojistiği operasyonlarında görevlendirilmek üzere, önümüzdeki iki ay içinde toplamda bin 400 çalışanı Sertrans ailesine katma hedefimiz var” ifadesini kullandı.

ÇALIŞMAYA DEVAM

Nilgün Keleş, açıklamasına şöyle devam etti: “Şu anki planlamamız, bu sayının yaklaşık yarısının sürekli istihdam, diğer yarısının ise geçici istihdam şeklinde yapılması. Ancak ecom operasyonlarında hızlı büyümemiz sürdüğü için geçici olarak istihdam edilen kişilerin sürekli istihdama geçme yüzdesi oldukça yüksek. Tüm dünyanın içinden geçtiği ekonomik dar boğaz düşünüldüğünde tek seferde bu kadar yüksek sayıda istihdamı sağlıyor olmak son derece önemli. Sertrans’ın yapacağı her yeni yatırım, yeni iş imkanları yaratma adına da önemlidir. Bu noktada önümüzdeki dönemde ülke istihdamının gelişimine katkı vermeyi sürdüreceğiz.”