Lojistik
Giriş Tarihi : 04-10-2023 21:55   Güncelleme : 22-12-2023 21:44

Mars, süreyi uzattı

Türkiye merkezli lojistik şirketi Mars, Michelin ile 2009 yılından bu yana süregelen iş birliğini yeniledi. Sürenin uzamasıyla birlikte Mars Logistics’in Türkiye başta olmak üzere Avrupa yollarında seyreden araçlarının lastik bakımları Michelin tarafından yapılacak.

Mars, süreyi uzattı

Mars Logistics, lastik üreticilerinden Michelin ile olan işbirliğinde süreyi uzattı. Bütün dünyada lastik ve lastik teknolojisi çözümleri geliştirerek müşterilerine 360 derece bir hizmet sunan Michelin, Mars Logistics ile çalışmaya devam edecek. Mars Logistics’in çekici, treyler, hafif ticari araç ve otomobil olmak üzere toplam 4 bin araç filosunu buluyor. Mars Logistics, kendisi için özel olarak hazırlanan lastik yönetimiyle filosundaki araçların lastik bakımlarını Michelin’den güvenle almaya devam edecek. İstanbul’da gerçekleştirilen imza törenine Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu ve Michelin Türkiye Genel Müdürü Yann Guelorget ile şirket yetkilileri katıldı.

KAZANDIRAN İŞBİRLİĞİ

İmza töreninde bir konuşma yapan Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu, Michelin markasıyla 14 yıldır iş birliği yaptıklarını dile getirdi. Sahillioğlu, “Müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunabilmemiz için filomuzun verimliliği, bizim için son derece önemlidir. Michelin ile uzun yıllara dayanan iş birliğimizin her iki markanın performansına olumlu katkılar sunduğuna inanıyorum. Bu anlamda da Michelin ile iş birliğimizi 2026’ya kadar uzatmaktan memnuniyet duyuyoruz. Kullandığımız Michelin lastikleri sayesinde araçlarımız hem daha iyi ve güvenli yol tutuyor hem de yakıt tasarrufu elde ederek işletmemizi kâra geçiriyor” dedi.

MÜŞTERİLERİ MUTLU

Michelin Türkiye Genel Müdürü Yann Guelorget ise konuşa ilişkin şöyle konuştu: “Mars Logistics ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği bize son derece mutluluk verirken gelecekteki projelerin de temelini oluşturuyor. Filo çözümlerinde artık her segmentte hizmet veriyoruz. Uluslararası taşımacılık, yurt içi taşımacılık, inşaat ve şantiye hizmetleri dahil birçok sektörü radarımıza alarak portföy çeşitliliğimizi artırmayı sürdürüyoruz. Öyle ki her şirkete özel bir müşteri temsilcisi tahsis ederek her an onların yanında oluyoruz. Böylece hem sürekli ve sağlıklı bir lastik yönetimi sunuyor hem de gelişen sorunları hızlıca çözüyoruz. Lastik ömründen diş derinliği takibine, daha uzun kullanımdan uygun lastik seçimine kadar akla gelebilecek her çözümü içeren bu hizmetle sektörde fark yaratırken, rekabet gücümüzü de arttırdık.”