Lojistik
Giriş Tarihi : 18-10-2023 22:04   Güncelleme : 22-12-2023 21:41

EvoLog, yükselişe geçti

Türk lojistik firmalarından EvoLog, Avrupa bölgesinde yapacağı yatırımlarla Pazar payını arttırmayı hedefledi. Şirket, müşterilerine kara, hava, denizyolu taşımacılığının yanında depolama ve dağıtım hizmeti sunuyor.

EvoLog, yükselişe geçti

EvoLog, uluslararası karayolu ve intermodal taşımacılık alanında adından söz ettirmeye devam ediyor. Şirket; teknolojik altyapısı, sürdürülebilir iş modeli ve finansal gücüyle pazardaki konumunu her geçen gün ileriye taşıdı. Faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana her yıl ortalama yüzde 30’luk bir büyüme kaydeden EvoLog, İstanbul Çatalca Lojistik Merkezi’nin yanında Azerbaycan ofisi ile pazar ürünlerini çeşitlendirdi.

ÇÖZÜM ORTAĞI

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan EvoLog CEO’su Barış Talay, “Bizler kendimizi sanayicimizin, dış ticaret firmalarımızın çözüm ortağı olarak görüyoruz. İhtiyacını dinlediğimiz firmalara en ekonomik, en çevreci rotaları ve taşıma modu alternatiflerini sunuyoruz. Sorumlu tüketim için taşıma modu kadar, eskilerin deyimi ile hava taşımamak da önemli. Parsiyel taşımacılık imkânlarımız tüm sistemdeki verimsiz sefer ve gereksiz kaynak kullanımını en aza düşürdü. Sürdürülebilir bir dünyaya katkıda bulunuyoruz” ifadesini kullandı.

EMİN ADIMLARLA

Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da büyümelerini emin adımlarla sürdürdüklerini dile getiren Barış Talay, konuşmasına şöyle devam etti: “Azerbaycan MMC yurtdışındaki beşinci yatırımımız, doğudaki ilk kapımız oldu. Azerbaycan ofisimizi açarak, sadece bir ülkeyle sınırlı kalmadık. Bağımsız Devletler Topluluğu'na da adım attık. Bu kapsamda önümüzdeki yıl en azından bir Türk devletine daha yatırım yapmayı planlıyoruz. Yapacağımız bu yatırımın çerçevesi daha önceki şirketlerimiz gibi tüm taşıma modlarında aktif olacak. Yurt dışına yapacağımız yatırımlarla, sanayicilerimizin dünya genelindeki ticaretlerine hizmet vereceğiz. Hedefimiz, Avrupa taşımalarından ciddi oranda pay alarak Pazar lideri olmak.”