Lojistik
Giriş Tarihi : 29-10-2023 23:20   Güncelleme : 22-12-2023 21:38

Nocturne, Sertrans ile el sıkıştı

Lojistik hizmetleriyle ulusal ve uluslararası markaların çözüm ortağı olan Sertrans Logistics, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Kontrat lojistiği alanında uzmanlığıyla öne çıkan firma, Türkiye’de hazır giyim sektörünün yenilikçi temsilcilerinden Nocturne’un B2B operasyonlarını da yönetecek.

Nocturne, Sertrans ile el sıkıştı

Sertrans Logistics, hazır giyim sektörünün yenilikçi markası Nocturne ile iş birliği anlaşması yaptı. Operasyon sürecinde Sertrans’ın Ar-Ge merkezi tarafından geliştirilen WMS yazılımı Akıl İşi kullanılacak. Başlatılan anlaşmayla Nocturne’un Sertrans kontrat lojistiği iş ortakları arasına katılımı resmileşti. Nocturne’un Türkiye’deki tüm mağazalarının ürün stokları Sertans tarafından takip edilecek. 

TECRÜBELİ ŞİRKET

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş, hazır giyim sektöründe tecrübeli olduklarının altını çizdi. Serbest depo ve antrepo tarafında deneyimli olduklarını ifade eden Keleş, hazır giyim lojistiğinde Türkiye’nin en tecrübeli lojistik şirketi olduklarını söyledi. Keleş, “E-ticaret lojistiği alanında ülkemizde hizmet vermeye başlayan ilk lojistik şirketi olarak, 140 bin metrekarelik depolama alanımız ve 8 milyon online ürün kapasitemizle ülkemizde ve dünyada pek çok markaya hizmet veriyoruz. Kontrat lojistiği alanında tecrübemizle sadece online da değil offline da önemli çözümlerimiz var. Nocturne ile yapılan anlaşmayı şirketimizin stok yönetimi ve mağaza ürün ihtiyaçlarının hızlı şekilde çözülmesi adına tecrübemizi yansıtabileceğimiz önemli bir proje olarak görüyoruz. Nocturne genç ve dinamik duruşuyla hazır giyim sektöründe hızla büyüyen ülkemizin önemli bir markası. Online'da olduğu gibi offline satış ağında da son dönemde hızla büyüyen markanın büyüme sürecine lojistik hizmetiyle katkı verecek olmamız bizim için mutluluk kaynağı” dedi.

AVANTAJ SAĞLAYACAK

Nocturne Müdürü Pınar Arısoy ise konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Ortaya koyduğumuz yüksek büyüme hızıyla pazar payında önemli oranda büyüme sağladık. Toptan satışla başlayan büyüme yolculuğumuz, yurt içinde satış ağının her geçen gün biraz daha genişlemesinin yanı sıra yurt dışında açılan yeni mağaza ve online kanallar ile ivme kazanıyor. Markamızın büyüme trendini sürdürülebilir kılma sürecinde önemli yol arkadaşlarımızdan biri de lojistik hizmet sağlayıcılarımız olacak. Koleksiyonlarımızın doğru zamanda eksiksiz bir şekilde Türkiye'deki tüm mağazalarımızda bulundurulması sürecinde Sertrans önemli bir sorumluluğu üstlenmiş durumda. Sertrans, hazır giyim lojistiği alanında son derece önemli bir tecrübeye sahip olmasının yanı sıra teknolojik anlamda da önemli imkanlara sahip bir şirket. Bu tecrübe ve teknolojik gücün Nocturne büyüme yolculuğuna önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz.”