Lojistik
Giriş Tarihi : 01-11-2023 21:43   Güncelleme : 11-11-2023 20:05

Crown elektriklendi

Marubeni, yaptığı yeniliklerle lojistik firmalarının çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Çekiciden iş makinalarına kadar birçok ürünü çatısı altında toplayan Marubeni, elektrikli forkliftleri Türkiye pazarına sundu. Teknolojik özellikleri ile dikkat çeken Crown marka forkliftlerde yeni nesil turbo Stage V motor bulunuyor.

Crown elektriklendi

EĞİTİMLER VERİYOR

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Marubeni Endüstriyel Ürünler Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Bülent Beleda, “Crown’in Türkiye distribütörlüğünü şirketimiz yürütmektedir. Çekici başta olmak üzere birçok iş makinesi ile müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Açıkça belirteyim ki Crown’un transpaletten forklifte, sipariş toplayıcıdan istifleyiciye kadar her ihtiyacı karşılayan ileri teknolojiye sahip birçok yeni depo ekipmanını envanterimize ekledik. Satış öncesi firmalarımızın depolarını ziyaret edip, maksimum verimliliği sağlayacak fonksiyonel depo ekipmanlarını öneriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla iş ortaklarımızın tüm gereksinimlerini karşılarken maliyetten tasarruf etmelerini de sağlıyoruz. Araçları teslim etmeden önce ise firma yetkililerine gerekli kullanım eğitimlerini veriyoruz” dedi.

İŞLER DAHA KOLAY!

“Crown’un Reach Truck ürün gamındaki yeni ESR 1000 serisi kolay kullanım özellikleriyle depolardaki yüklerin kolay bir şekilde hareket etmesine katkı sağlıyor” diyen Bülent Beleda, şöyle devam etti: “Yeni ESR 1000 serisi, işletim sistemini bünyesinde barındırıyor. Özel kullanıcı optimizasyonu ile de aracımız dikkatleri üzerine çekti. Açıkça söyleyebilirim ki bu aracımız; operatörlerden bakım teknisyenlerine ve yönetim ekibine kadar tüm kullanıcıların işini kolaylaştıran birçok özelliği bünyesinde topluyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre tasarlanmış Gena işletim sisteminin sunduğu veriler sayesinde kullanıcılarımız, işlerini daha iyi analiz ederek verimli hale getirirken, işletmeler daha verimli çalışmalar gerçekleştiriyor.”

GÜÇLÜ VE VERİMLİ

Depoda çalışmanın ardık daha kolay olabileceğinin altını çizen Bülent Beleda, elektrikli araçlara ek olarak yeni nesil dizel araçlarında pazarda yerini aldığını ifade etti. Bülent Beleda, “Crown’un yeni nesil dizel forklift serisinde bulunan modeller, kullanıcı ihtiyaçlarına en iyi yanıtı verirken istifleme sürecine de büyük katkı sunuyor. Avrupa standartlarında üretilen yeni nesil turbo dizel Stage V motora sahip olan C-D serisi dizel forkliftler, otomatik rejenerasyon sistemiyle performansını her zaman koruyor. Otomatik rejenerasyon sırasında forklift çalışmaya devam edebiliyor, böylece planlanan işler zamanında tamamlanıyor” diye konuştu.