Lojistik
Giriş Tarihi : 25-12-2023 10:03   Güncelleme : 06-02-2024 17:41

Alışan da gıdalar güvende

Uluslararası standartlarda sunduğu hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Alışan Lojistik, “BRCGS Depolama ve Dağıtım Standardı” gerekliliklerini yerine getirdi. Firma, tüm dünyada geçerliliği olan Gıda Güvenliği Belgesi’ni, A seviyesinde almaya hak kazandı.

Alışan da gıdalar güvende

İngiliz Perakendeciler Birliği Gıda Teknik Standartları’nın (BRCGS) belgelendirilmesi, bağımsız ve uluslararası akredite kuruluşlar tarafından yapılıyor. BRCGS; gıda üreten, işleyen ve paketleyen endüstrilerde gıda güvenliği, bütünlüğü, yasallığı ve kalitesinin nasıl yönetilmesi gerektiğini denetleyen güvenlik standartları olarak büyük önem taşıyor. Gıda Güvenliği Belgesi ile taçlandırılan sınırlı sayıdaki firmadan biri de hızlı tüketim ürünleri taşımacılığındaki iddiası ile dikkat çeken Alışan Lojistik oldu.

YATIRIMLARA DEVAM

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Alışan Lojistik CEO’su Damla Alışan, “Gıda güvenliği; üretim, depolanması, paketleme, taşıma, ve satış aşamalarını kapsayan tedarik zinciri sürecinde insan sağlığına zararlı olabilecek uygulamalardan oluşan bir eylemler bütünüdür. Bu süreçte lojistik hizmetleri büyük önem arz ediyor. Alışan Lojistik olarak yıllardır bu konuda da oldukça hassas çalışmalar yürütüyor; yatırımlarımıza ağırlık veriyoruz. Bunun sonucunda da elde ettiğimiz ve bizi yine uluslararası hizmet standartları seviyesine taşıyan bu değerlendirmeden büyük gurur ve mutluluk duyduk. Başarı bir ekip işidir. Bu başarıyı elde etmemizde ellerinden gelenin fazlasını ortaya koyan tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.