Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:06   Güncelleme : 13-11-2014 17:06

Tırsan, Karadeniz turunda

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Tırsan, hafif perdeli/tenteli semi-treyler serisini piyasaya sundu.

Tırsan, Karadeniz turunda

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Tırsan, hafif perdeli/tenteli semi-treyler serisini piyasaya sundu. Yeni şasi teknolojisi sayesinde aynı segment araçlardan 2 ton daha düşük boş ağırlığa sahip olan yeni araç, kalite ve dayanıklılıktan ödün verilmeden üretiliyor.

Tırsan, yeni geliştirdiği araç için Karadeniz turu düzenledi. DAF CF 85.410 yüksek kabin çekici ve yeni treyler ile yola çıkan Tırsan ekibi, Samsun, Ordu, Trabzon ve Hopa olmak üzere Karadeniz’in 4 farklı bölgesinde tanıtım gerçekleştirecek.

30 yılı aşkın tecrübesi ile en son teknolojik gelişmeleri her bir araya getiren Tırsan, piyasaya yeni sunduğu Hafif Perdeli/Tenteli Semi-Treyler serisi ürünleri ile rakiplerine göre büyük avantajlar sunuyor. Yeni şasi teknolojisi ile üretilen Tırsan Hafif Perdeli/Tenteli Semi-Treyler serisi araçlar aynı segment araçlardan 2 ton daha hafif.

Devrim yaratan yeni şasi teknolojisi %100 çelikten mamül olup, Tırsan garantisi ile müşterilerine her büyük avantajlar sunuyor. Alüminyum komponentler ise yeni Hafif Perdeli/Tenteli Semi-Treyler serisi araçların hafifliğini daha da arttırmakta. Araçların düşük boş ağırlığı, daha fazla yükleme imkanı ile büyük kazanç sunarken, araç boş halde iken de yakıt tasarrufu sağlıyor.

Karadeniz turunun Hopa ayağında Nakliye şirketlerinden İpekyol firmasına da Tırsan Hafif Perdeli/Tenteli Semi-Treyler aracı teslim edilecek.