Kara
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:06   Güncelleme : 13-11-2014 17:06

Kaptanlar, filozoflaştı

Sosyal sorumluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Temsa, BP ile “ekonomik sürüş teknikleri eğitimi” için anlaşma imzaladı.

Kaptanlar, filozoflaştı

Sosyal sorumluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Temsa, BP ile “ekonomik sürüş teknikleri eğitimi” için anlaşma imzaladı. Bu işbirliği sonucu Kaptanlar Kulübü üyeleri, Castrol’ün geliştirdiği Filozof ile eğitimlerini pekiştirecek.

Temsa, sektörün mihenk taşlarını oluşturan kaptanların, kişisel gelişimi için 2005 yılında Kaptanlar Kulübü’nü kurdu. Kaptanlar Kulübü, kurulduğu günden itibaren, sektör tarafından benimsendi ve kulübün üye sayısı her geçen gün katlanarak artıyor.

Sosyal sorumluluk projeleri içinde 2008 yılının en iyileri arasında yerini alan Kaptanlar Kulübü, yine kendisi gibi 2005 yılında BP bünyesinde Castrol’ün geliştirdiği Filozof (Akılcı Filo Yönetim Sistemleri) ile ortak noktada buluştu. İkisinin de tek hedefi var: Sektöre hizmet…

İnternete dayalı uzaktan eğitim modülü, kaptanların istedikleri yer ve da, öğrenim sürelerini diledikleri gibi planlayarak, mesleki alanda gelişmelerine imkan veriyor. Temsa Teknik Eğitimler Yöneticisi Nurettin Çolak tarafından hazırlanan programda bu ay “Ekonomik Sürüş Teknikleri” konulu eğitim veriliyor.

Eğitim sonunda kaptanlar, Castrol tarafından geliştirilen Filozof projesinde “Simülatör” yardımıyla öğrendiklerini uygulamalı olarak pekiştirecek.

Temsa ile BP arasındaki sosyal sorumluluk iş birliği projesi Yurtiçi Pazarlama ve Satış Direktörü Ayhan Dayoğlu ve OEM Servisler Satış Müdürü Kerim Kermen arasında imzalandı.

Ortak noktada buluştuk

BP OEM Servisler Satış Müdürü Kerim Kemren, “Sosyal sorumluluk projelerimizden Filozof’un tohumlarını, 2005 yılında attığımda; Türkiye koşullarına uygun müşterilerimiz ve en önemlisi araç üretici partnerlerle başladık. O günden bu güne kadar projemiz gelişerek devam etti. Bugünde aynı yıl yola çıkan Kaptanlar Kulübü ile iş birliği içene girdik. Partner olmak böyle bir şey. İki önemli proje bir noktada buluştu” .

Sonsuzluğa gidiyoruz

TemsaGlobal Yurtiçi Pazarlama ve Satış Direktörü Ayhan Dayoğlu ise şöyle konuştu: “BP’nin logosu güneşi simgeliyor. Güneş enerji demektir… Güneş güç demektir… Güneş yeniden doğuş demektir… Kaptanlar Kulübü’nün logosuna baktığımız da ise bir kaptan ve sonsuza giden bir yol görüyoruz. İşte bizim kaptanlarımız güneşle birlikte sonsuza doğru yola çıktı. Bu çalışma çok büyük önem arz ediyor. Ayrı ayrı başladığımız çalışmada aynı kulvara geldik. İleride de inşallah aynı konumumuzu sürdüreceğiz.”