Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:07   Güncelleme : 13-11-2014 17:07

TREDER’in Ankara çıkartması

Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) Yönetim Kurulu üyeleri, Sanayi Genel Müdür Vekili Abdullah Altınsoy ve Kara Ulaştırması Genel Müdürü Talat Aydın’ı makasında ziyaret etti.

TREDER’in Ankara çıkartması

Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER) Yönetim Kurulu üyeleri, Sanayi Genel Müdür Vekili Abdullah Altınsoy ve Kara Ulaştırması Genel Müdürü Talat Aydın’ı makasında ziyaret etti. Yapılan ziyarette dernek yönetimi, sektörde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi.

TREDER, Türkiye’de treyler sanayi ve üretimini geliştirmek için hem sektörel hem de bakanlıklar bazında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 16 üye ile faaliyetlerin sürdüren dernek, uluslararası arenada rekabet gücünün arttırılması için projeler geliştiriyor.

Ankara’da yapılan ziyaretler hakkında açıklama yapan TREDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tokatlı, devlet nezdindeki yetkililerin konularına son derece hakim ğunu söyledi.

Dile getirdikleri sorun ve çözüm önerilerinin dikkatle dinlendiğini ifade Tokatlı, “Sorunların çoğunun halihazırda çözümü konusunda çalışıldığını görmekten büyük memnuniyet duyduk. Diğer çözüm önerilerimizin de en kısa sürede aksiyon planına sokulacağının sözünü almak bizleri son derece mutlu etti” .

Murat Tokatlı, TREDER olarak geçmişte ğu gibi bundan sonra da, sektörün gelişimi adına özverili çalışma yapacaklarını ifade etti.