Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:11   Güncelleme : 13-11-2014 17:11

Temsa Treyler Cemtaş filosunda

Uluslararası nakliye firmalarından Cemtaş Taşımacılık, treyler filosuna ilk defa Temsa marka araçlar dahil etti.

Temsa Treyler Cemtaş filosunda

Uluslararası nakliye firmalarından Cemtaş Taşımacılık, treyler filosuna ilk defa Temsa marka araçlar dahil etti. Cemtaş Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kalender, “Yeni bir ürün olmasına rağmen Temsa markasına duyduğumuz güven ve ürün kalitesi Rota DS semi treylerini seçmemizdeki en önemli etken ” .

Treyler pazarına hızlı bir giriş yapan Temsa Global, bu alanda ki teslimatlarını da hızla sürdürüyor. Temsa, Rota DS semi treyleri son olarak Cemtaş Taşımacılık’a gerçekleştirdi. Firma siparişini verdiği 2 adet Rota DS semi treylerin ilkini Temsa Global Adapazarı Fabrikası’nda törenle aldı.

Fabrikada düzenlenen törende Cemtaş Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kalender ve Temsa Global Treyler SSH Bölüm Yöneticisi Serdar Alver hazır bulundu.

Taşımacılık sektörüne en iyi hizmeti sunmak için titizlikle çalıştıklarını söyleyen Cemtaş Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kalender, “Türkiye’den, Suriye, Ürdün, Lübnan ve Arabistan’a taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Treyler pazarına yeni bir soluk kazandıran Temsa’nın Rota DS semi treylerini seçmemizdeki en önemli etken Temsa markasına duyduğumuz güven ve ürün kalitesi . Ayrıca Temsa Global’in firma ihtiyaçları doğrultusunda esnek üretim yapması da işbirliğimizde büyük rol oynamıştır” .