Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Krone, cazip fiyatlarla satılıyor

Uluslararası nakliyecilerin tercih ettiği treyler markalarından Krone, “Yaza özel Kampanya” başlattı.

Krone, cazip fiyatlarla satılıyor

Uluslararası nakliyecilerin tercih ettiği treyler markalarından Krone, “Yaza özel Kampanya” başlattı. Kampanya ile birlikte nakliyeciler Krone’ye çok daha cazip fiyatlarla sahip olabilecek.

Taşınacak her türlü yüke özel araçlar sunarak pratik çözümler sunan Krone, “Yaza Özel Kampanya” ile şimdi çok daha cazip fiyatlarla satılıyor.

Krone’nin en çok tercih edilen modellerinin başında gelen Coolliner Serisi Frigrofik treylerler 32 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, tenteli römorklarda ise fiyatlar 22 bin 250 Euro’dan başlıyor.

2.65 m iç yüksekliğe sahip Coolliner, farklı taban seçenekleri ile satışa sunuluyor. 10 yıl paslanmazlık garantisi verilen Coolliner modellerinde hava brandası, 4 kapı kilidi, 5 mm. Motor koruma duvarı, yemek dolabı, takım dolabı, km sayacı, yük kantarı standart donanım olarak sunulurken, Thermoking SL 200/50 soğutucu üniteli seçeneği de bulunuyor.

Tenteli Profiliner 1 modelinde ise önden 5 cm alçaltma imkanı düzeneği, 75 cm yan kapak, km sayacı, dingil yük göstergesi, 16,5 ton darbeye dayanıklı çelik ön duvar, yemek ve takım dolabı standart donanım olarak sunulurken, bu modellerde de 10 yıl paslanmazlık garantisi veriliyor. Kampanya kapsamındaki diğer tenteli model seçeneklerinde de 2.85’den 3 metreye kadar iç yükseklik, kayar perde ve hidrolik çatı kaldırma seçenekleri bulunuyor.

Stoklarla sınırlı kampanya Krone’nin Türkiye distribütörü Doğuş Otomotiv’in tüm Krone yetkili satıcılarında geçerli Kampanya detayları için 0 262 6769195 nolu telefondan bilgi alınabilir.