Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:13   Güncelleme : 13-11-2014 17:13

Tarhan, Tırsan’da

Uluslararası karayolu taşımacılık sektörünün duayen yöneticilerinden Ertuğrul Tarhan, Tırsan A.

Tarhan, Tırsan’da

Uluslararası karayolu taşımacılık sektörünün duayen yöneticilerinden Ertuğrul Tarhan, Tırsan A.Ş. İş Geliştirme İcra Kurulu Üyeliği görevine atandı. Tarhan, “Tırsan’daki görevimin yanı sıra sektörün sorunlarına çözüm bulmak adına, çalışmalarım devam edecektir” .

1976 yılında Er-Şen Uluslararası Taşımacılık A.Ş.’de göreve başlayan Ertuğrul Tarhan, 22 yılı Er-Şen olmak üzere 33 yıldır uluslararası nakliye sektöründe görev yapıyor. Ertuğrul Tarhan, “Taşımacılık sektörüne başladığım günden bugüne; Er-Şen, Karınca, Barsan, Balnak ve Karakuş olmak üzere sektörün 5 değerli firmasında 33 yıl görev yaptım. Teker teker kendilerine teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

“İki yılı aşkın süredir Taşımacılar.com internet gazetesinde sektör sorunlarına değindiğim köşe yazılarımla; Teori ve pratikteki bilgi ve deneyimlerimi sektör mensuplarıyla paylaştım. Onlardan gelen değerli yorumlarla katkı ve gönül birlikteliği sağladık. Bundan sonra da sektörel sorunları yazılarımla dile getirmeye devam edeceğim” diyen Tarhan, şöyle konuştu:

“Taşımacılık sektörüne ilk başlangıç günüme denk gelen yine 01 Eylül 2009 itibari ile de Türkiye treyler pazarının lider markası Tırsan A.Ş.’de İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi olarak göreve başladım. Sayın Çetin Nuhoğlu’nun sıklıkla dile getirdiği gibi; ‘Sanal ticaret olur fakat sanal taşımacılık olmaz.’ Ticaret kesimi ile taşıma sektörünü buluşturan çekici ve yarı römorktan oluşan TIR otomotiv grubunun değerli görüşlerinizle gelişmesi, iyileştirilmesi ve beklentilerinizi karşılayabilmemiz için sizleri ziyaret etmekten ve görev yerim olan Hadımköy Tesislerimiz’de ağırlamaktan onur ve gurur duyacağız.”

Sivil toplum örgütünde de aktif görev alan Tarhan, 2001 yılından itibaren 3 dönem (6 yıl) UND Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Yardımcılığı ve İstanbul Ticaret Odası, Yurt içi ve Yurt dışı Meslek komitesinde İTO Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu.