Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:15   Güncelleme : 13-11-2014 17:15

Serin damperde ağırlığını hissettirdi

Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, 2009 yılında piyasaya sundukları damper treylerlerin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Serin damperde ağırlığını hissettirdi

Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, 2009 yılında piyasaya sundukları damper treylerlerin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Serin, emsallerine göre daha hafif ve daha sağlam olan, iki farklı markayla, üç farklı tipte sunulan damper treylerlerden Ekim sonu itibariyle yıl içerisinde 300 adet satıldığını açıkladı.

Serin Tenteli yarı römork ve tankerden sonra damperde de iddialı ğunu gösterdi. Serin ve MRM markasıyla Üç farklı tipte sunduğu damper treylerleri büyük ilgi gören Serin
Treyler, yıl içerisinde Ekim sonu itibariyle 300 adet damper treyler teslimatı gerçekleştirdi.

Özellikle ekonomik ve kaliteli ürün arayışı içerisinde bulunan müşterilere hitap eden Serin Treyler, 32 m3 kapaklı, 34 m3 kapaklı ve 24 m3 havuz tipli modelleriyle ihtiyaçlara cevap veriyor.

Piyasadaki emsallerine göre hem daha hafif ve mukavemetli olan damper treylerler, müşterilerine önemli avantajlar sağlıyor. Faydalı yükün kapasitesini arttıran damper treylerler, kullanıcısına önemli bir yakıt tasarrufu sağlıyor.

2008 yılında bant sistemine geçen Serin Treyler, damper konusunda teslim sürelerini minimuma çekerek 1 gün içerisinde müşteriye ürün teslim edecek düzeye geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Serin Treyler Yönetim Kurulu üyesi Recep Serin, üretimde çok isabetli stratejiler geliştirdiklerini ve bu stratejilerden en iyisinin de damper stratejisi ğunu söyledi.

Damper konusunda yaptıkları inovasyonları özetleyen Recep Serin, şöyle konuştu:

“Bu güne kadar piyasada üretilen özellikle kapaklı tip damperlerin hiçbir standardının olmadığı, dolayısıyla kalitesiz ğunu ve buna bağlı olarak söz konusu ürünün müşteri portföyünün de çok bilinçsiz geliştiğini ve memnuniyetsizliğini fark ettik. Sadece 3 farklı modelle seri üretimi birleştirip maliyetlerimizi düşürdük. Teslim sürelerini minimuma çektik ve satış sonrası hizmette çok hızlı çözümler ürettik. Bunun sonucunda da yılbaşından bu güne 300 adet damper treyler teslimatı gerçekleştirmiş k ve yılsonu hedefimiz bunu en az 350’ye taşımak. 2010 yılındaki hedefimiz ise en az 450 adet damper treyler satışına ulaşmaktır.”

Recep Serin, MRM marka damper ile de, genelde merdiven altı imalat ürünü olan dampere belirli standartlar getirdiklerini, bu sayede merdiven altı diye tabir edilen imalatçılara da büyük bir darbe vurduklarını sözlerine ekledi.