Treyler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:18   Güncelleme : 13-11-2014 17:18

Otokar’ın Galvaniz Şasili Semi-Treyleri Ulusoy’da

Otokar’ın Türkiye’de bir ilk’e imza atarak ürettiği, korozyona karşı koruma sağlayan Galvaniz Şasili Semi-Treyler, Ulusoy filosunda çalışmaya başladı.

Otokar’ın Galvaniz Şasili Semi-Treyleri Ulusoy’da

Otokar’ın Türkiye’de bir ilk’e imza atarak ürettiği, korozyona karşı koruma sağlayan Galvaniz Şasili Semi-Treyler, Ulusoy filosunda çalışmaya başladı. Otokar, Galvaniz Şasili treylerle birlikte lojistik sektörüne maksimum dayanıklılık ve minimum aşınma avantajını sunuyor.

Otokar, maksimum dayanıklılık, minimum korozyon garantisiyle lojistik firmaları için ürettiği Galvaniz Şasili Semi-Treyler’in ilk teslimatını Ulusoy Şirketler Grubu’na yaptı. Otokar Trabzon Bölge Bayisi Ulusoy Kollektif Ali Osman Ulusoy ve Ortakları ve Otokar işbirliği ile düzenlenen tanıtım toplantısı Hopa Paluri Otel’de gerçekleştirildi.

Geceye yoğun ilgi

Paluri Otel’de düzenlenen tanıtıma nakliye sektöründen çok sayıda davetli katıldı. Geceye Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, Hopa Gümrükler Başmüdürü Hilmi Türkoğlu, Ulusoy Şirketler Grubu’ndan Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Müdür Ömer Bulut katıldı. Otokar’dan ise, Otokar İç Pazar Ticari Araç Satış Müdürü Murat Tokatlı, Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy, Treyler Satış Sonrası Birim Yöneticisi Tayfun Erdi, Bölge Satış Sorumlusu Yekta Doğan, Haluk Burçin, Hassoy’dan Kamyon Satış Müdürü Ahmet Ayhan, Satış Danışmanı Muharrem Eroğlu katıldı.

İlk teslimat Ulusoy’a

Toplantıda söz alan Ali Osman Ulusoy, Hopa’nın kendisi için önemli ğunu geçmiş yıllarda çok başarılı projelere imza attığını ve her Hopa’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Otokar İç Pazar Ticari Araç Satış Müdürü Murat Tokatlı ise sektör profesyonelleri için Türkiye’de büyük fark yaratacak Galvaniz Şasili Semi-Treyler hakkında bilgi verdi. Toplantının ardından Murat Tokatlı ilk galvaniz şasili treylerin satışı anısına Ali Osman Ulusoy’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Otokar’dan su geçirmez treyler

Otokar İç Pazar Ticari Araç Satış Müdürü Murat Tokatlı, özellikle her türlü hava şartında yüksek performansla ve en az korozyonla çalışacak bir treyler ihtiyacının farkında klarını söyledi. Tokatlı, Otokar tasarımcıları ve mühendislerinin üzerinde çalıştığı galvaniz şaseli semi treyler modelinin düşük su korozyonu gerektiren alandaki yüklerin taşınması için ideal bir çözüm olacağını belirtti. Tokatlı şöyle devam etti: “Otokar yine lider ve müşteri odaklı bir şirket olarak pazarda ihtiyacı belirlemiş ve ihtiyacın karşılanması amacıyla gerekli üretimi kısa da gerçekleştirmiştir.”

Galvanizli treylere 5 yıl garanti

Tırliner tenteli semi-treyler araçlarında kullanılan galvanizli yeni tasarım şaselerin kullanım ömrünün artırması ve dayanıklılığı nedeniyle büyük ilgi görmesi bekleniyor. Otokar ayrıca galvanizli yüzeyler için 5 yıl garanti veriyor. Galvaniz şaseli semi-treylerler, Otokar treyler, mühendislik departmanı tarafından müşteri beklentileri ve isteklerine uygun olarak geliştirildi.